Zero A ako nema status grada, što je onda?

Kaze se selendra.

Zero

Da je svaki centar opcine grad, istra bi ih imala 30 a ne 10. I to gradove ispod 1000 stanovnika 😃

fensisuperstar Načelnikom. Al ne, to naselje je opet selo. Imam jednu osobu u obitelji koja radi u općini. Nije tako glamurozno kako zvuči.🙃

Zero Al ne, to naselje je opet selo.

Nije to selo jebo ga ti xD Općina je općina.

sanzo

Tako je. Gradovi u Istri su Buje, Buzet, Labin, N o v i g r a d, Pazin, Poreč, Pula, Rovin, Umag i Vodnjan.

fensisuperstar Ne znam zašto je problem razumjeti da je općina teritorijalna i ujedno najmanja jedinica lokalne samouprave, obično s više naselja od kojih je i to naselje po kojem općina nosi ime. Koje je selo ustvari.🤣 Al oke.

sanzo sve preko Učke nije ništa bitno ako nas pitaš, tako da mišljenja ovih iz Mordora ne uvažavamo

Porec je vrh i Rovinj isto tako. Ljudi su susretljivi, hrana dobra, vino ekstra, sta drugo traziti. Bio za novu, @fensisuperstar nisam zvao strah me bilo bola u analnom podrucju

Negdje početkom godine sam prelomio da ću dati otkaz i bacit se skroz u privatne vode. I eto ga. Već nekoliko tjedana ne radim za bivšu firmu, ali to je bio otkazni rok gdje sam ispucao godišnji. Danas je baš prvi dan službeno i tek mi je sad skroz sjelo. U 10+godina prvo jutro bez mailova, zivkanja, teamsa itd. Blažen i neopisiv osjećaj

Fenix

Svaka čast i sretno dalje!

Sretno Fenix! Tocno se sjecam tog osjecaja kada sam ja dao otkaz i bacio se u freelance vode, neopisiv osjecaj slobode i olaksanja! S cim se bavis ako nije tajna?

Fenix Imao sam otprilike sličnu situaciju.

Prošli posao koji me ubijao psihički i zbog kojega sam bio jako nesretan.

Dao sam otkaz. Zamolili su me ako mogu ostati još mjesec dana da imaju dovoljno vremena za zamjenu.

To sam odradio. Zadnji dan u 10 do 15h sam obišao cijelu firmu da se pozdravim s ljudima.

Došao doma, uzeo ručnik i direktno na plažu. Ljeto je tek bilo počelo i imao sam neki novac s strane pa sam odlučio uzeti par mjeseci za sebe.

Sama pomisao da se više nikada neću vratiti u onaj toksični cirkus od firme i da sam cijelo ljeto slobodan…

Nikada neću zaboraviti kako sam se tada dobro osjećao.

Uglavnom sretno u poduzetničkim vodama!

• Fenix

•  
                    •  

moschus zadnjih 8 godina mrežaš, a sad privatno programiram najviše u PHP-u. Na Upworku sam se specijalizirao na Wordpress siteove, ponekad neki dizajn (doduše nemam tu crtu), ali većinom radim plugine i različita okruženja ili pratim dizajnera.

Krenuo s tim negdje u proljeće prošle godine, u početku je bilo rovanje, ali sad više ni ne moram tražit klijente. Zarada još financijski nije na toj razini, ali sudeći po dosadašnjoj putanji i sad kad sam full time unutra, vjerujem da će biti uskoro.

Koja je tvoja priča?