sanzo Poreč ne može doć do 20k ni kad pokupi svu okolicu.
16.607 (2021.) od onda se pol Kosova doselilo u Dekumanovu.
sanzo Poreč ne može doć do 20k ni kad pokupi svu okolicu.
16.607 (2021.) od onda se pol Kosova doselilo u Dekumanovu.
Sa okolnim selima, 8841 samo grad. Mali je porec. Sva ta mjesta kod nas su pocasni gradovi.
fensisuperstar Stari moj, ime općine je i ime naselja koje je središte općine, jel. A ako nema status grada, što je onda?
Zero Naselje s čelnikom.
Zero A ako nema status grada, što je onda?
Kaze se selendra.
fensisuperstar Načelnikom. Al ne, to naselje je opet selo. Imam jednu osobu u obitelji koja radi u općini. Nije tako glamurozno kako zvuči.
fensisuperstar Ne znam zašto je problem razumjeti da je općina teritorijalna i ujedno najmanja jedinica lokalne samouprave, obično s više naselja od kojih je i to naselje po kojem općina nosi ime. Koje je selo ustvari. Al oke.
Zero monofunckionalno = selo, polifunkionalno=naselje
fensisuperstar i Hum
Kaiserus Sanzo je naš .
fensisuperstar Iz Cazina kažeš?
Porec je vrh i Rovinj isto tako. Ljudi su susretljivi, hrana dobra, vino ekstra, sta drugo traziti. Bio za novu, @fensisuperstar nisam zvao strah me bilo bola u analnom podrucju
voltriz Novigrad još jači
Negdje početkom godine sam prelomio da ću dati otkaz i bacit se skroz u privatne vode. I eto ga. Već nekoliko tjedana ne radim za bivšu firmu, ali to je bio otkazni rok gdje sam ispucao godišnji. Danas je baš prvi dan službeno i tek mi je sad skroz sjelo. U 10+godina prvo jutro bez mailova, zivkanja, teamsa itd. Blažen i neopisiv osjećaj
Sretno Fenix! Tocno se sjecam tog osjecaja kada sam ja dao otkaz i bacio se u freelance vode, neopisiv osjecaj slobode i olaksanja! S cim se bavis ako nije tajna?