bosscorelli ja mislio da sam dovoljno posrao watch dogs legion u legion temi ali očito nisam
Što ste zadnje kupili ili dobili?
bosscorelli Nije to ništa i ja sam neki dan kupio The division 2 Ultimate edition za 150kn na sniženju i sav sretan kako imam sav sadržaj za malo para....i napokon 60 fps-a..
I onda skužiš da je igra mrtva...u matchmakingu nikada ne nađe nikog...dakle sve misije radiš sam kaj dosadi užasno brzo jer je igra rađena da se igra s ljudima.
Tako da sam hebao majku svima kako mogu prodavat nešto što nitko ne igra i naravno nema povrata para...
Šteta....a nije tolko loša igra...ali eto više nikad ne kupujem ništa što je primarno MP...
bosscorelli ja sam uzeo na popustu igro 5 sati smece... nisam je vise nikad upalio. Fuj.
ikral Bravo
bosscorelli Misliš plazma? Krv, 0-
ikral Ma nee , pitam jel cesce dajes krv ili ides na separator dati plazmu i trombocite sto mozes 3 puta cesce nego krv. Pa sam zato napisao speedrun do 50 davanja
bosscorelli Šta kad daješ plazmu isto ti upišu darivanje u knjižicu kao da si dao krv?
lars82 Jesi već držao noge na njemu ili je tvornički tako udubljen odozgo?
TexasFlood Da. Kad si na separatoru to traje cca sat vremena u odnosu na davanje krvi. I na separator mozes 10-11 puta godisnje. Bar je za muske tako , nisam siguran jel i za zene isto. Osim sto pomazes ljudima doniranjem krvi i plazme , kad skupis 30 (muski, a zene 20) davanja imas besplatnan ZET prijevoz. Takoder , na 35 davanja ( muski , a zene 25) imas besplatno HZZO dopunsko zdrvavstveno osiguranje. Cak se dugorocno i isplati ( makar ne radim to zbog toga).
Nakon 36 darivanja krvi imaš besplatno dopunsko koliko znam.
Godišnje se može 4 izvući, nekih 9 godina i eto.
Zato savjetujem mladima da zdravo žive i hrane se, počnu darivati što prije.
Sa 27 godina ukoliko sve ide bez problema imaš free dopunsko.
Nije nešto tih 70 kn ali dobro dođe a budeš i zdraviji jer se krv obnavlja.
pravednik Mozes za 5 godina ako ides na plazmu.
TexasFlood hahaha nisam, to je tako MS zamislio
bosscorelli Ma za krv znam, evo prije par dana dao 36. put, ali nisam znao to za plazmu. To mi se čini kao cheat .
TexasFlood A nije jebiga, treba sat vremena bit na igli svaki mjesec. Kudos svim davateljima, dobar je osjećaj kad znaš da si nekom pomogao.