wooddiebone
Zašto je pitanje vremena, pratim LG OLED grupu i serije 8, 9, X imaju sve manje problema s burn-in samo strašiš čovjeka bez razloga, a radni broj sati jednog člana model iz 2016., dovoljno govori, znači prosjek mu je gledanje oko 9 sati dnevno i nikakvih problema

maverick vas dvojicu cu vijati ako grafika ne Bude bolja.

Ali budi iskren i priznaj ako grafika doista bude bolja. A bit će, jer je.

Daj neku sliku di je cijela slika bijela ili magenta.

Mislim ne strašim. OLEDi se kure.
Svatko tko se odluči za kupnju bi trebao bit svjestan toga.

Još uvijek je to vrh telka, samo nije za mene.
Ja osobno čekam mLED prije nego investiram tolku lovu.
Kompromisi nisu nešto što radim kad kupujem.

Imao sam prilike igrati na CX.
    Motion je čišći i bolje mi leži za oči pošto nema backlighta odnosno PWM flickera.

Međutim neki detalji se gube i nisu vidljivi kao na LCD-u.
    Oled ima također black crush a vidi se da igre nisu nativno rađene za tu tehnologiju.

Važno je istaknuti da se oled degradira i svjetlina neće biti ista nakon 100 i 1200 h korištenja.
    Najvećom brzinom degradira crvena i bijela boja.
    Burn in teško se može desiti kod normalnog korištenja ali opet treba pripaziti.

Osobno smatram da je oled za filmove, youtube i serije dušu dao.
    Za igranje, jbga klasični LCD još uvijek.
    Kad toliko platim tv želim da bude dugotrajan.

wooddiebone Daj neku sliku di je cijela slika bijela ili magenta.

Narandžasta, nikakva bijela.

Tu se vidi kad se zapeče.
    Na magenti nisam isprobaval.

Tuhy Narančasta, nikakva bijela.

Sorry morao sam, počele me peći oči kad sam vidio 🤣

maverick
      Welcome to the club, preporodit ćeš se, vidjet ćeš samo taj Remote daljinski niti jedan mu nije ni blizu, a slika i ostalo sve 5, uživaj!

Naporan mi je taj daljinski.

Slučajno ga zatresem dok se gnjezdim u kauču i 15 sekundi gledam rozu strelicu na faci od Robert Downey Jr.

I scroll wheel mjenja proglame umjesto razinu volumena što je astronomski previd od strane LGa

8 dana kasnije

Potrosio pola place na mini verzije pojačala, s lijeve na desno: Orange Crush Mini, Boss Katana Mini, i Blackstar Fly 3 Mini. Uopće mi ne trebaju ali zaljubio sam se u njih i morao sam ih imati. Also, Katana je bolesno glasna i chuga, i posluzila je jučer za sobnu probu. Nisam dugo bio nabrijan na svirku kao ovih dana.

foggy Katana je bolesno glasna i chuga, i posluzila je jučer za sobnu probu.

Ja mislio ovak na prvu da su to igračkice.

TITANXIS Prava pojačala, u Orange ide jedna 9V baterija, u Blackstara i Katanu idu po 6 AA baterija. Navodno dugo i drže, a svaki ima i 9V ulaz za adapter. Za mala pojačala ja sam impresioniran, evo za showcase Katana video, ona je daleko najbolja, ali i Blackstar ima jako dobar lead i uporabljivu distorziju:

Blackstar:

I naravno citat godine:
          "Sounds pretty good for a small piece of shit amplifier" 😃

To je onda mala zvjerka. Za vježbicu solidno. Daje ona dosta van.

U stanu na nekih 4/10 je već glasna, a daje fini zvuk. Bolesno malo pojačalo haha, još kad mu nabijem Tube Screamera da stegnem rižu bit će bolje od bilo kojeg digitalnog "pojačala".

Potrošio pola plaće my ass 😃 Al zbog tebe sad non stop gledam i đitre i pojačala

Mislio sam da ovakav tip igre nema smisla i da ce mi bit bez veze. Probao sam prvu sezonu na ps viti i iznenadio se koliko je to zapravo dobro. Prica je mrak,likovi također, voiceacting i da tvoje odluke fakat mogu ubit nekog su nešto predobro.

Nadam se da su i ostale sezone toliko napete.

Također valja napomenuti da je navodno telltale zatvorio svoja vrata i da ovakvih igara više nece biti ( barem ne od njih ). Ispravite me ako griješim.

Isto tako je sramotno da u cijeloj hrvatskoj ne mozes kupiti ovu kolekciju nego sam uzeo od britanaca za 150kn sa postarinom. Naravno naše hrvatine samo prvu sezonu rabljene igre prodaju za tu svotu.

Nightyx Točno ono što sam napisao gore 😃 Cura mi ima frendicu koja nam je ovo poklonila. Netko od njezinih radi valjda u tvornici ovoga

5 dana kasnije

prayer Ovo je idući veliki korak za tipkovnice i jako mi se sviđa smjer u kojemu Razer ide. Iako preferiram neke druge brendove, ovo bi moglo obilježiti budućnost tipkovnica.

Fico

Slažem se, a tek koji zvuk imaju tipke i koji je to užitak tipkati uf 🙂 Jedini minus je što sam za svaku tipku posebno morao promjeniti sensitivity jer sam doslovno puhnuo na tipke i registriralo bi ih XD

prayer Početne boljke. 🙂

Ono što me posebno iznenadilo je koliko je cijena zapravo pristupačna. Da se razumijemo, i dalje je paprena cijena i među najvišim, ali uopće ne odudara od ostatka vrha ponuda po pitanju cijene.

lars82 Ovo je možda i najljepša tipkovnica koju sam vidio i gledam ju već mjesecima. Koliko god mi se sviđala full-size verzija, moram priznati da me bijela TKL još više privlači. Logitech stvarno zna predivno dizajnirati svoju opremu.

Fico

Uf mene G915 pali od kad je izašla ali nikako se odlučiti iskeširati tolku paru, da nisam naletio na akciju u Sancti (1199kn) tko zna. Ja nisam fan TKL tipkovnica tako da mi je ovo prava ljepotica. I pravi užitak je tipkat na njoj.

Iako je G915 prekokrasna, meni su Vulcan tipkovnice i dalje najljepše. Čudo od elegancije!!

Tzereen wow, neloše. Moram priznati da ih nisam vidio do sada.

Btw, ove godine se puno ljudi počastilo s novom periferijom! Bravo!!

Ja sam se ranije ove godine također ponovio s cijelim RGB setom. Tipkovnica, miš, podloga i stalak za slušalice. Stavim slike docnije.

Tzereen meni je bilo malo bed jer sam na komponente potrosila dosta i onda sam sve frknula u staro kuciste. Nije to lose kuciste samo je nekako nagurano unutra sto mi radi nelagodu. Prije par mjeseci sam pukla jednu prednju capicu poklopca koja ide na klik dok sam kidala panel da ocistim iznutra i od tad hocu necu, napokon kupila, za vikend se montira.

oxi kak se ovo zove i di si ga našla? Lepo izgleda.

Tzereen to mi nađe moj čovjek za kompjuter i kupi sto zelim 😃 obicno mi baci par ideja pa koja mi se svidi. Ovo je GIGABYTE C200 GLASS, htjela sam jedno skuplje, ali ne stane mi u donji pretinac od stola, mada ce i ovo bit knap. A mozda je bolje da bude na stolu, samo to je onda velika promjena, moram razmislit.

oxi Baš je lijepo. Jedino šteta kaj nema USB type C, ali baš je elegantno, a nije preskupo. Čestitam!

I da, ljepše je na stolu, ak je RGB i ak ima stakleni prozor. ❤️

Pitanje za ljude koji imaju towere na stolu. Koliko prasine skupljaju tamo gore?

Prašina ovisi o kućištu, manje o poziciji.

Držanje unutar stola je problematično zbog hlađenja, ali pretpostavljam da se u globalu manje prašine tamo nađe.