Što ste zadnje kupili ili dobili?
Od igara:
NFS Heat (jbg, kaj ću), YS IX: Monstrum Nox
Ovako IRL:
Resistance bands iz Lidla - idem ih malo natezat da si otežam neke vježbe za po doma
bosscorelli ja mislio da sam dovoljno posrao watch dogs legion u legion temi ali očito nisam
bosscorelli Nije to ništa i ja sam neki dan kupio The division 2 Ultimate edition za 150kn na sniženju i sav sretan kako imam sav sadržaj za malo para....i napokon 60 fps-a..
I onda skužiš da je igra mrtva...u matchmakingu nikada ne nađe nikog...dakle sve misije radiš sam kaj dosadi užasno brzo jer je igra rađena da se igra s ljudima.
Tako da sam hebao majku svima kako mogu prodavat nešto što nitko ne igra i naravno nema povrata para...
Šteta....a nije tolko loša igra...ali eto više nikad ne kupujem ništa što je primarno MP...
bosscorelli ja sam uzeo na popustu igro 5 sati smece... nisam je vise nikad upalio. Fuj.
ikral Bravo
bosscorelli Misliš plazma? Krv, 0-
ikral Ma nee , pitam jel cesce dajes krv ili ides na separator dati plazmu i trombocite sto mozes 3 puta cesce nego krv. Pa sam zato napisao speedrun do 50 davanja
bosscorelli Šta kad daješ plazmu isto ti upišu darivanje u knjižicu kao da si dao krv?
lars82 Jesi već držao noge na njemu ili je tvornički tako udubljen odozgo?
TexasFlood Da. Kad si na separatoru to traje cca sat vremena u odnosu na davanje krvi. I na separator mozes 10-11 puta godisnje. Bar je za muske tako , nisam siguran jel i za zene isto. Osim sto pomazes ljudima doniranjem krvi i plazme , kad skupis 30 (muski, a zene 20) davanja imas besplatnan ZET prijevoz. Takoder , na 35 davanja ( muski , a zene 25) imas besplatno HZZO dopunsko zdrvavstveno osiguranje. Cak se dugorocno i isplati ( makar ne radim to zbog toga).
Nakon 36 darivanja krvi imaš besplatno dopunsko koliko znam.
Godišnje se može 4 izvući, nekih 9 godina i eto.
Zato savjetujem mladima da zdravo žive i hrane se, počnu darivati što prije.
Sa 27 godina ukoliko sve ide bez problema imaš free dopunsko.
Nije nešto tih 70 kn ali dobro dođe a budeš i zdraviji jer se krv obnavlja.
pravednik Mozes za 5 godina ako ides na plazmu.
TexasFlood hahaha nisam, to je tako MS zamislio