oxi

dirat travu da se smirim.

Dobra ideja, idem i ja 😆

Stigaooo, sad ogulit folije i spojit sve, ali drugi vikend idu jos dva ventilatora jer mu nije stiglo sve sto je narucio a ja sam nestrpljiva

Tzereen Dobio Razer ruksak.

U tvojim godinama, mogu primjetiti, poprilično sramotno.

Weky, frende, igraš Fortnite.

Oduševljena, plus imam opciju pogasit sav rbg, možda jednom upalim i poigram se ali za sad volim sve bez 🙃

DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
    Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.

Deadwalker DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
      Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.

E da to nisi napisao, sad bi u listi pouzdanosti isao napisat da sam imao negativnog iskustva s tobom. Bas sam mislio to danas napravit.😜

PS2MASTER ne sumnjam 🙂)
        Inače preferiram naravno na kompu igrati FPS-ove s mišem i tipkovnicom, no jbg, kada pod prstima gotovo osjetiš ono "pumpanje" zračne puške ili ti na strojnici trigger pruža otpor, teško se vratiti na staro. Kako imam i slušalice s Dolby Atmos zvukom, sve to još ide u paru s odličnim zvukom. Imerzija samo takva.

Deadwalker

Ma bitno da si zadovoljan. Da ne pricas da sam ti prodao skart robu. Al DualSense mozda i je to 🤔

oxi ma jel se to gleda tutorial za prelazak harry pottera sa ps1 😃

U Kauflandu za 9 kn po komadu, a vise manje svi iz 2019./2020. Nisam jedno 10 godina kupovao stripove, pa rekao, zasto ne malo horor avanture s dubljim filozofskim temama?

Nightyx zato sto neznam di mi je memory card od ps1 pa pokusavam sve u sutu a glitcha mi na jednom mjestu di ron povraca one puzeve pa da vidim ako mogu nekako zaobic taj dio 😀

Znači Ni No Kuni 2 Kings Edition je jednom davno na thegamecollection bio za smiješno sitnu cijenu i to još za PC i pomislim sebi šta će to meni, ionako nemam gdje stime. To mi je možda najveći miss kojeg sam ikad napravio što se tiče nečega što nisam kupio. Nikad nisam prežalio što ga nisam uzeo. Ali sad mi je @Icek skinuo kamen sa srca i mogu reći da možda jedan od lijepših CE kojeg sam uspio vidjeti do sada.

A ovo sam isto morao uzeti jer Destiny jel 😂

Zahvaljujem @Icek na ovim predivnim stvarima.. vratil me 22 godine unazad sa NFS-om. Driver 1 i 2 su mi isto u posebnom sjecanju..

Puno je ružniji u živo.
            Al kontroler je ljubav na prvi dodir.
            Dobio sam flashback na Xbox 360.