- Uređivano
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Weky, frende, igraš Fortnite.
DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.
Deadwalker DualSense kontroler (Tnx @PS2MASTER ), testirao ga na Metro Exodusu, stvarno sjajan komad hardwarea.
Mislim da xbone kontroler ide u ladicu.
E da to nisi napisao, sad bi u listi pouzdanosti isao napisat da sam imao negativnog iskustva s tobom. Bas sam mislio to danas napravit.
PS2MASTER ne sumnjam )
Inače preferiram naravno na kompu igrati FPS-ove s mišem i tipkovnicom, no jbg, kada pod prstima gotovo osjetiš ono "pumpanje" zračne puške ili ti na strojnici trigger pruža otpor, teško se vratiti na staro. Kako imam i slušalice s Dolby Atmos zvukom, sve to još ide u paru s odličnim zvukom. Imerzija samo takva.
Ma bitno da si zadovoljan. Da ne pricas da sam ti prodao skart robu. Al DualSense mozda i je to
Znači Ni No Kuni 2 Kings Edition je jednom davno na thegamecollection bio za smiješno sitnu cijenu i to još za PC i pomislim sebi šta će to meni, ionako nemam gdje stime. To mi je možda najveći miss kojeg sam ikad napravio što se tiče nečega što nisam kupio. Nikad nisam prežalio što ga nisam uzeo. Ali sad mi je @Icek skinuo kamen sa srca i mogu reći da možda jedan od lijepših CE kojeg sam uspio vidjeti do sada.
A ovo sam isto morao uzeti jer Destiny jel
- Uređivano