resident_evil Na kraju sam uzeo u Sancti jer su taj model imali na lageru a imao sam kod sa 100kn popusta tako da me ispalo isto kao da sam i narucivao. Sto se tice razlike mislim da je nema i mislim da su stvarno zakomplicirali sa tim nazivima. Ovi svi koji imaju oznaku plus su noviji modeli sa usb-c konektorom i 30h baterijom. P je za Playstation, X je za XBox ali svi rade na svim platformama tako da je zapravo jedina razlika u bojama koje onda vise pasu uz konzolu.

Od igara:
NFS Heat (jbg, kaj ću), YS IX: Monstrum Nox

Ovako IRL:
Resistance bands iz Lidla - idem ih malo natezat da si otežam neke vježbe za po doma

bosscorelli Nije to ništa i ja sam neki dan kupio The division 2 Ultimate edition za 150kn na sniženju i sav sretan kako imam sav sadržaj za malo para....i napokon 60 fps-a..

I onda skužiš da je igra mrtva...u matchmakingu nikada ne nađe nikog...dakle sve misije radiš sam kaj dosadi užasno brzo jer je igra rađena da se igra s ljudima.

Tako da sam hebao majku svima kako mogu prodavat nešto što nitko ne igra i naravno nema povrata para... 🙁

Šteta....a nije tolko loša igra...ali eto više nikad ne kupujem ništa što je primarno MP...

bosscorelli ja sam uzeo na popustu igro 5 sati smece... nisam je vise nikad upalio. Fuj.

ikral Ma nee , pitam jel cesce dajes krv ili ides na separator dati plazmu i trombocite sto mozes 3 puta cesce nego krv. Pa sam zato napisao speedrun do 50 davanja 😃

ikral svaka čast 👏 Sad sam na 21.davanju ktvi, al bum te stigao 😁

ikral još 50 davanja i prijem kod predsjednika. Ja jedva čekam da dojdem do 100 da izgrlim našu Kolindu! Još 37 davanja do naše "presednice".

klinjo izgrlim našu Kolindu

Hoće mu netko reć ili...

TexasFlood Da. Kad si na separatoru to traje cca sat vremena u odnosu na davanje krvi. I na separator mozes 10-11 puta godisnje. Bar je za muske tako , nisam siguran jel i za zene isto. Osim sto pomazes ljudima doniranjem krvi i plazme , kad skupis 30 (muski, a zene 20) davanja imas besplatnan ZET prijevoz. Takoder , na 35 davanja ( muski , a zene 25) imas besplatno HZZO dopunsko zdrvavstveno osiguranje. Cak se dugorocno i isplati ( makar ne radim to zbog toga).