Da uzeo sam apsolutno sve, trebao bi mi uskoro doći i Trails of Cold Steel 3 Thors Academy edition
Za Trails From Zero i Azure postoje neslužbeni, ali vrlo dobri prijevodi : https://geofront.esterior.net/ tako da je lako moguće da će PC verzija dobit prijevod prije Playstation verzije...
Čim zavšiš Sky trilogiju odmah kreni na Crossbell. Nema smisla da propustiš jednu od najboljih priča u žanru.
A i iskreno, neke stvari u Cold Steel igrama postaju puno jasnije.
U svakom slučaju, lijepo si se isprsio za ovu cjelokupnu kolekciju. Svaka čast.
Tzereen Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari.
Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce.
budi sretan da možeš pronaći auto. Ja se parkirao u Rijeci jednom kod Tower Centar Rijeka i otišao sa ženom gledat film. Odem na parking vidim nema nigdje auta. I mislim si pa jebemu mater što sam ja glup i kružimo kružimo već me hvata panika, Anita na rubu suza. I nešto mi klikne u glavi, izađem van parkinga i skužim da sam na pogrešnom katu.
Tzereen novi ključ ti je kolko 100 eura? meni su za moj 406 rekli da je oko 100 eura novi original. u servisu. iako ako imas onaj kao fejk key sa kojim se pravi kopija trebalo bi te doći jeftinije.
Odselio sam se, ostavio komp burazu i sa zadnjim parama uzeo ovo da mogu barem nešto probat od doma radit jer nemam posao već neko vrijeme. Osim ovoga s kutija, kupio sam i Zalman S2 kućište, stol sa slike, monitor i najjeftiniji Logitech miš i žnj tipkovnicu. Zvučnici su stari kao i ovaj desni monitor koji se malo vidi.