fensisuperstar Tzereen Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari. Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce. budi sretan da možeš pronaći auto. Ja se parkirao u Rijeci jednom kod Tower Centar Rijeka i otišao sa ženom gledat film. Odem na parking vidim nema nigdje auta. I mislim si pa jebemu mater što sam ja glup i kružimo kružimo već me hvata panika, Anita na rubu suza. I nešto mi klikne u glavi, izađem van parkinga i skužim da sam na pogrešnom katu.
Tzereen fensisuperstar pa barem nisi morao plaćati ništa. To je bio samo privremeni šok. 😆 Ali mogu si misliti.
fensisuperstar Tzereen novi ključ ti je kolko 100 eura? meni su za moj 406 rekli da je oko 100 eura novi original. u servisu. iako ako imas onaj kao fejk key sa kojim se pravi kopija trebalo bi te doći jeftinije.
Tzereen fensisuperstar sami ključ sto eura i 300 kn kodiranje. Ergo soma kuna. Jebenica. To su mogle bit dvije launch igre.
Brijac Odselio sam se, ostavio komp burazu i sa zadnjim parama uzeo ovo da mogu barem nešto probat od doma radit jer nemam posao već neko vrijeme. Osim ovoga s kutija, kupio sam i Zalman S2 kućište, stol sa slike, monitor i najjeftiniji Logitech miš i žnj tipkovnicu. Zvučnici su stari kao i ovaj desni monitor koji se malo vidi.
Solid_Snake updateSteelCollection(){ } 😃 Samo brate, konji zalijepili ovu naljepnicu na steelbook, a ne na foliju. Sad kako ja da ovo skinem bez da oštetim steel....
f_i_c_o Solid_Snake Onoga tko je naljepio naljepnicu na stelbook treba s onim čudom za valjat tijesto (sukalo ili kak se već zove) opizdit po glavi: A ovaj drugi steelbook:
Solid_Snake Tzereen DarkPunisher 🤣 Nisam mogao izdržati jbm mu temelj 🤣 A već se gledam kako imam za ps5 5 steelbooka, a plačem što nemam konzole hahaha 🤣 f_i_c_o Ma užas, nadam se da ću nekako fenom ili nečim uspjeti skinuti 😃 A MGR je perfekcija 😃
DarkPunisher I onda se cudi kad nema para za PS5 😛 al vjerujem da ce past par stilbuca prije nego kupis konzolu uopce 😆
pravednik To su japanske verzije? Ne kužim se ali vidim da spominjete u postovima. Japanci uvijek dobivaju nešto drugačije pa je to na cijeni.
Solid_Snake Hahaha ma ja to lupam napamet, pretpostavljam da će se zaredati Spider Man, Demon's Souls, Gran Turismo itd. itd. 🤣 Vidjećeš, limited edition ovaj, limited edition onaj.
Matador Samo da znate, postoje naljpnice koje se lako odljepljuju, tako da ako firma zna što radi, onda se koriste te naljepnice za "ljepše" stvari, ako baš moraju staviti deklaraciju. Možda je ta na HZD takva.