Tzereen novi ključ ti je kolko 100 eura? meni su za moj 406 rekli da je oko 100 eura novi original. u servisu. iako ako imas onaj kao fejk key sa kojim se pravi kopija trebalo bi te doći jeftinije.

Odselio sam se, ostavio komp burazu i sa zadnjim parama uzeo ovo da mogu barem nešto probat od doma radit jer nemam posao već neko vrijeme. Osim ovoga s kutija, kupio sam i Zalman S2 kućište, stol sa slike, monitor i najjeftiniji Logitech miš i žnj tipkovnicu. Zvučnici su stari kao i ovaj desni monitor koji se malo vidi.

updateSteelCollection(){

}

😃

Samo brate, konji zalijepili ovu naljepnicu na steelbook, a ne na foliju. Sad kako ja da ovo skinem bez da oštetim steel....

I onda se cudi kad nema para za PS5

😛
      😆
      1 / 2
      al vjerujem da ce past par stilbuca prije nego kupis konzolu uopce

Solid_Snake

Onoga tko je naljepio naljepnicu na stelbook treba s onim čudom za valjat tijesto (sukalo ili kak se već zove) opizdit po glavi:

A ovaj drugi steelbook:

To su japanske verzije?
          Ne kužim se ali vidim da spominjete u postovima.
          Japanci uvijek dobivaju nešto drugačije pa je to na cijeni.

Tzereen

DarkPunisher

🤣

Nisam mogao izdržati jbm mu temelj

🤣
          🤣
          1 / 2
          A već se gledam kako imam za ps5 5 steelbooka, a plačem što nemam konzole hahaha

f_i_c_o

Ma užas, nadam se da ću nekako fenom ili nečim uspjeti skinuti

😃
          😃
          1 / 2
          A MGR je perfekcija

Solid_Snake ps5 5 steelbooka

Kakvih 5 stil buka za PS5?!
            O my god, gdje, kako?

Hahaha ma ja to lupam napamet, pretpostavljam da će se zaredati Spider Man, Demon's Souls, Gran Turismo itd. itd. 🤣

Vidjećeš, limited edition ovaj, limited edition onaj.

Solid_Snake a tako misliš.
              Da, da. Ja ću takodjer. HZD 2 ide i Collector's

Samo da znate, postoje naljpnice koje se lako odljepljuju, tako da ako firma zna što radi, onda se koriste te naljepnice za "ljepše" stvari, ako baš moraju staviti deklaraciju. Možda je ta na HZD takva.

Znam da kasnim, ali tu je.
              Obzirom da sam propustio zadnje 3+ godine gaminga, ovo će mi doći taman da nadoknadim sve te propuštene naslove, pa dok se sve to pređe, u tom će i petica doći na red (ko zna, možda u Pro izdanju), sa već povećim brojem naslova.
              Sad još samo kući da dođem za neka 3 mjeseca :''(

Sad pitanje za PS magove.
              Tražio sam G Chassis, i dali si mi CUH-7216B model.
              Da li je to ono što sam tražio?