super,ja nisam imao sreče,komp mi je ispod betonskih stepenica punih armature..al baš je ok gamepad uzeo ga za 150 kn na akciji i na ps radi odlično
Što ste zadnje kupili ili dobili?
Dobar je, da, makar za PS3. Premjesti komp, jebga.
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
PS2 star 11 godina i dalje mi odlicno radi, kao i Wii koji je star 9 godina. A ni na PS3 se ne mogu pozalit (5 i pol godina).Pa dobro, bilo je i takvih slučajeva. Ne čestih, ali bilo ih je.
I moj Rrodrigues radi još od 2009. a, kao, trebao je krepati odavno. Doduše, nisam ga palio godinu dana, a sudeći po backlogu koji imam, neće se ni PS3 paliti ove godine.
[deleted]
Sjedalo za bicikl
http://www.lidl.hr/cps/rde/www_lidl_hr/hs.xsl/productPageFinder.xml?listId=646&articleId=29386&type=offerdatelist&productId=29386&countryCode=H
60 kn ...Plus 25 rukavice..
Sad sam i ja opaki biciklista...
Dobar sic, imam ovaj srednji i napravio sam oko 5-6k njime.
Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk
^^šetnja >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> rolanje >>>>>>>>>>>>>>> biciklRealno.
Kad si debela berta naravno.
Dobar pokušaj spuštanja.
Možda bi bio bolji da nekim slučajem nisam vidio kako izgledaš.
MicroSD od 32 GB za svoj 3DS.
Treba to sad napuniti s materijalom kojeg sam marljivo skidao ovaj mjesec.
Xbox One Halo 5 Edition. Vrlo sretan njime, ljubav na prvi pogled je to bila.
Xbox One Halo 5 Edition. Vrlo sretan njime, ljubav na prvi pogled je to bila.daj slikeeeeeee.
sad ćeš i za bonera moć recenzirat igre, wooohooo.
daj slikeeeeeee.Večeras poslikam, nisam ga još spojio, moram sejvove i profil prebaciti na USB. Btw maksi, imam X1 već dosta vremena Ovog sam uzeo jer je preseksi <3
sad ćeš i za bonera moć recenzirat igre, wooohooo.
ma znaaaaaam, ja te suptilno pokušavam piknut da nam se malo oko portala aktiviraš. ;)
Xbox One Halo 5 Edition. Vrlo sretan njime, ljubav na prvi pogled je to bila.Prekrasan model stvarno.
Vjerojatno uz bijeli XOne ovaj je najljepši imo.
Golfa IV SDI jebote led
Grozno, vidi joj se stražnjica!! :)
Šalu nastranu, fakat mi je žao kaj mi tete Bajonete nema nigdje osim na WiiU, prvi sam dio zbilja obožavao. Genijalna igra. Genijalan lik. Genijalna mjuza! :)
Pola kruha sa sjemenkama za gablec na poslu.