Tzereen Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari. Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce.
fensisuperstar Tzereen Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari. Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce. budi sretan da možeš pronaći auto. Ja se parkirao u Rijeci jednom kod Tower Centar Rijeka i otišao sa ženom gledat film. Odem na parking vidim nema nigdje auta. I mislim si pa jebemu mater što sam ja glup i kružimo kružimo već me hvata panika, Anita na rubu suza. I nešto mi klikne u glavi, izađem van parkinga i skužim da sam na pogrešnom katu.
Tzereen fensisuperstar pa barem nisi morao plaćati ništa. To je bio samo privremeni šok. 😆 Ali mogu si misliti.
fensisuperstar Tzereen novi ključ ti je kolko 100 eura? meni su za moj 406 rekli da je oko 100 eura novi original. u servisu. iako ako imas onaj kao fejk key sa kojim se pravi kopija trebalo bi te doći jeftinije.
Tzereen fensisuperstar sami ključ sto eura i 300 kn kodiranje. Ergo soma kuna. Jebenica. To su mogle bit dvije launch igre.
Brijac Odselio sam se, ostavio komp burazu i sa zadnjim parama uzeo ovo da mogu barem nešto probat od doma radit jer nemam posao već neko vrijeme. Osim ovoga s kutija, kupio sam i Zalman S2 kućište, stol sa slike, monitor i najjeftiniji Logitech miš i žnj tipkovnicu. Zvučnici su stari kao i ovaj desni monitor koji se malo vidi.
Solid_Snake updateSteelCollection(){ } 😃 Samo brate, konji zalijepili ovu naljepnicu na steelbook, a ne na foliju. Sad kako ja da ovo skinem bez da oštetim steel....
f_i_c_o Solid_Snake Onoga tko je naljepio naljepnicu na stelbook treba s onim čudom za valjat tijesto (sukalo ili kak se već zove) opizdit po glavi: A ovaj drugi steelbook:
Solid_Snake Tzereen DarkPunisher 🤣 Nisam mogao izdržati jbm mu temelj 🤣 A već se gledam kako imam za ps5 5 steelbooka, a plačem što nemam konzole hahaha 🤣 f_i_c_o Ma užas, nadam se da ću nekako fenom ili nečim uspjeti skinuti 😃 A MGR je perfekcija 😃
DarkPunisher I onda se cudi kad nema para za PS5 😛 al vjerujem da ce past par stilbuca prije nego kupis konzolu uopce 😆
pravednik To su japanske verzije? Ne kužim se ali vidim da spominjete u postovima. Japanci uvijek dobivaju nešto drugačije pa je to na cijeni.
Solid_Snake Hahaha ma ja to lupam napamet, pretpostavljam da će se zaredati Spider Man, Demon's Souls, Gran Turismo itd. itd. 🤣 Vidjećeš, limited edition ovaj, limited edition onaj.