Kingston 120 GB SSD disk...

Windowsi lete !!!!!!!

[
Zena mi za rodjendan kupila koji je kad i Hajduku

Plave, domoljubne! Nudila mi je crvene ali se nijesam namamio

Tapatalk/M4 aqua

Densetsu  Je valja šta ovaj od Mrleta i Ivanke, jer o Angeli sam čuo samo riječi hvale ? Doduše to mi se već iz koncerata i singlova činilo da će biti jako dobro.

Densetsu  Je valja šta ovaj od Mrleta i Ivane, jer o Angeli sam čuo samo riječi hvale ? Doduše to mi se već iz koncerata i singlova činilo da će biti jako dobro.
Dobar je i taj, iako posve drukčijeg stila naspram Mrletovog Leta 3 i Ivankinog Stampeda. Vjerojatno ću pisati recenziju za portal, pa ćeš imati cijeli uvid.
P.S. predzadnja stvar na albumu je odličan instrumental.

Bio sam možda 5 minuta u kafiću di su imali koncert/promociju albuma al se nisam uspio zadržat duže pa me baš zaintrigiralo. Kul kul, GG.  :

Bio sam možda 5 minuta u kafiću di su imali koncert/promociju albuma al se nisam uspio zadržat duže pa me baš zaintrigiralo. Kul kul, GG.  :
Inače, možeš cijeli album poslušat na www.deezer.com stranici

Kupih rabljeni PC, moj P4 star 13 godina je u zasluzenoj mirovini. Na ovom mogu vrtit Fable Anniversary, pa ne trebam nabavljati X360 radi jedne igre.

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

Kupio sam PC, rabljeni za 1000 kn. Zamijenio je prastari P4 iz 2003. Mislio sam kupiti X360 zbog Fable Anniversary ali ovo je bolje, mogu vrtiti i taj Fable i još puno igara u solidnoj kvaliteti a o upotrebljivosti naspram konzole da ne pričamo. Uglavnom, skinuo sam DMC4, Broken Age, Life is Strange i još neke stvari što želim odigrati, za sve novije i zahtjevnije tu je PS4. Igram DS4 kontrolerom, ali kupit ću Speedlink Torid da ne pohabam DS4 prebrzo. Good buy!

Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk

http://www.elipso.hr/rezultati/?q=asus+l502m