Paketić poderan, album vjerojatno na 90% popunjenosti. Na netu kežualno hejta fortnajt. #fensikronike
Što ste zadnje kupili ili dobili?
skupljam sličice za Wekija. Triba mito i korupcija da izvučemo na tu kavu.
- Uređivano
What the flying fuck???!
Pa nije black friday još!
fensisuperstar Za drugo niti nije.
- Uređivano
Jedan od najjacih OST-eva odkad je gaminga!
Uzeo si Zero i Ao? Čak i Nayuta no Kiseki!
Nayuta mi je tako draga igra. Potrošio sam sate i sate igrajući je i uživao u svakom djeliću priče.
Savršen spoj Trailsa i Ys-a.
A Hajimari... tko će dočekat 2022 da se to udostoje prevesti. Jako mi se sviđaju ove Sept-Terrion karte...
- Uređivano
Da uzeo sam apsolutno sve, trebao bi mi uskoro doći i Trails of Cold Steel 3 Thors Academy edition
Za Trails From Zero i Azure postoje neslužbeni, ali vrlo dobri prijevodi : https://geofront.esterior.net/ tako da je lako moguće da će PC verzija dobit prijevod prije Playstation verzije...
Hvala, bitna je misao, to se cijeni
Čim zavšiš Sky trilogiju odmah kreni na Crossbell. Nema smisla da propustiš jednu od najboljih priča u žanru.
A i iskreno, neke stvari u Cold Steel igrama postaju puno jasnije.
U svakom slučaju, lijepo si se isprsio za ovu cjelokupnu kolekciju. Svaka čast.
- Uređivano
Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari.
Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce.
Tzereen Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari.
Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce.
budi sretan da možeš pronaći auto. Ja se parkirao u Rijeci jednom kod Tower Centar Rijeka i otišao sa ženom gledat film. Odem na parking vidim nema nigdje auta. I mislim si pa jebemu mater što sam ja glup i kružimo kružimo već me hvata panika, Anita na rubu suza. I nešto mi klikne u glavi, izađem van parkinga i skužim da sam na pogrešnom katu.
fensisuperstar pa barem nisi morao plaćati ništa. To je bio samo privremeni šok. Ali mogu si misliti.
- Uređivano
Tzereen novi ključ ti je kolko 100 eura? meni su za moj 406 rekli da je oko 100 eura novi original. u servisu. iako ako imas onaj kao fejk key sa kojim se pravi kopija trebalo bi te doći jeftinije.
fensisuperstar sami ključ sto eura i 300 kn kodiranje. Ergo soma kuna.
Jebenica.
To su mogle bit dvije launch igre.
Tzereen To su mogle bit dvije launch igre.
ili 20 litara teranina/medice.
fensisuperstar di imaš litru za 5 banki??
Daj mi teranina, odma sada, odma tu!
pa 50 kuna po litri. Prije uzimao po 100, sad našao jeftinije.
fensisuperstar ajd šalji mi za Maksimir! Da se napijem i ubijem tugu!