Paketić poderan, album vjerojatno na 90% popunjenosti. Na netu kežualno hejta fortnajt. #fensikronike

skupljam sličice za Wekija. Triba mito i korupcija da izvučemo na tu kavu.

What the flying fuck???! 😃

Pa nije black friday još! 😃

f_i_c_o
Da sam bar prije znao da skupljaš japance. Dao sam japanski Tales of the World veliko specijalno izdanje u bescjenje 🙁 Mogao sam ga tebi poslati, više bi ga ti cijenio.

@f_i_c_o

Uzeo si Zero i Ao? Čak i Nayuta no Kiseki!
    Nayuta mi je tako draga igra. Potrošio sam sate i sate igrajući je i uživao u svakom djeliću priče.
    Savršen spoj Trailsa i Ys-a.

A Hajimari... tko će dočekat 2022 da se to udostoje prevesti. Jako mi se sviđaju ove Sept-Terrion karte...

🤤
    😃
    1 / 2
    Još da se dobije Grandmaster šalica...

kabegami

Da uzeo sam apsolutno sve, trebao bi mi uskoro doći i Trails of Cold Steel 3 Thors Academy edition 😃

Za Trails From Zero i Azure postoje neslužbeni, ali vrlo dobri prijevodi : https://geofront.esterior.net/ tako da je lako moguće da će PC verzija dobit prijevod prije Playstation verzije...

Icek

Hvala, bitna je misao, to se cijeni 😃

Čim zavšiš Sky trilogiju odmah kreni na Crossbell. Nema smisla da propustiš jednu od najboljih priča u žanru.
      A i iskreno, neke stvari u Cold Steel igrama postaju puno jasnije.

U svakom slučaju, lijepo si se isprsio za ovu cjelokupnu kolekciju. Svaka čast. 😃

Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari.

Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce.

Tzereen Zadnje sam kupio, odnosno, upravo naručio - novi ključ od auta, jer nikako ne pronalazim stari.

Obožavam ovakve neplanirane troškove. Kurac od ovce.

budi sretan da možeš pronaći auto. Ja se parkirao u Rijeci jednom kod Tower Centar Rijeka i otišao sa ženom gledat film. Odem na parking vidim nema nigdje auta. I mislim si pa jebemu mater što sam ja glup i kružimo kružimo već me hvata panika, Anita na rubu suza. I nešto mi klikne u glavi, izađem van parkinga i skužim da sam na pogrešnom katu.

Tzereen novi ključ ti je kolko 100 eura? meni su za moj 406 rekli da je oko 100 eura novi original. u servisu. iako ako imas onaj kao fejk key sa kojim se pravi kopija trebalo bi te doći jeftinije.