buz znači, upravo suprotno. Unutra mi je svemirski brod. Toliko ljepša od Japanaca koji su zapeli u 90-ima i dalje. Samo Mazda 3 mi se može mjeriti izvana s Pugom, ali unutra je nebo i zemlja.
Ovaj 3D iCockpit, pa ovaj mali volan koji je perfekcija, centralni stup koji je sad nagnut prema vozaču, kvaliteta materijala posvuda koja je sad u rangu luksuznih primjeraka klase. Ok, malo mi žao kaj nema piano tipe ko 208 i 2008, već treći ekran s kraticama, ali nema veze. Znači, auto za koji mi je jednaki gušt gledat kad mu prilazim i kad sjednem u njega.
StarFox_N kaj si ti sad reko... A stvarno su sad različiti sve da ne mogu bit različitiji.
- Opel je s novom Mokkom i Astrom skroz drugačiji od ostalih.
- Peugeot je stvorio totalno unikatan dizajn.
- Ok, VW je i dalje klasika kaj se tiče golfa, ali imaš ID3, ID4 pa čak i T-Cross koji je skroz drugačiji od učmale dosade po kojoj je VW poznat.
- Ford je s Pumom skroz različit također (barem izvana).
Stvarno su se svi počeli truditi pronaći unikatan dizajn kroz cijelu svoju gamu. Npr, Mazda je Mazda, nećeš ju zamijeniti s ničim. Stvarno više skoro niko nema dosadan i generičan auto. Da si to rekao prije 7-8 godina, ok. Ali danas fakat ne.
Ali na kraju - da, slažem se, Giulia je možda najljepša limuzina (uz Pug 508).