Koja astra classic?
Ako je ta ja sam je imao i najvece govno na svijetu,nema sto se nije pokvarilo.kompjuter motora od 13 000kn,dizne svakodnevno ,i tisucu ijedna stvar.nikako nisam za opel i astru
Automobili
Sve 5 za onog plavog Meganea, reko sam da mi se brutalno svidio, ali previše je to kilometara a da bi išta ozbiljnije razmatral. ;)
Hvala na savjetima, nisam baš očekival takav response :) :
Razmatralo se bude sve to još tjedan - dva, ova moja se još uvijek kotura po cesti.
Nisam nekak za taj Golf 6, ne znam...nije mi "napet" :/ , kak god blesavo zvučalo.
A sad, dizelaš - benzinac...nisam ni ja previše za disel, ali bitno mi je smanjiti troškove točenja, mjesečno zavozim 1500 kn...da na to još pribrojim ratu kredita, sljedećih 5 godina sam na kruhu i vodi
Napet je pickama zato, vjeruj mi.
Ulijecu u njega ko kokoši u tor.
A glede kvalitete, pouzdanosti, potrosnje, pa i ljepote, bolje hatchback auto za te pare neces naci.
Isto i za Mazdu 3 vazi.
A za ove sto spominju Opel, Opel je trenutno jedino poznat po tome sto ima najjednostavniju elektroniku na Svijetu.
Dok sto se kvalitete tice, ne bi se bas pouzdao u njega.
Uzmeš auto s kojim možeš 50 u petoj, ako ga razbiješ nije ti žao.
Napet je pickama zato, vjeruj mi.
Ulijecu u njega ko kokoši u tor.
A glede kvalitete, pouzdanosti, potrosnje, pa i ljepote, bolje hatchback auto za te pare neces naci.
Isto i za Mazdu 3 vazi.
A za ove sto spominju Opel, Opel je trenutno jedino poznat po tome sto ima najjednostavniju elektroniku na Svijetu.
Dok sto se kvalitete tice, ne bi se bas pouzdao u njega.

Napet je pickama zato, vjeruj mi.To u Bosni napet curama kad netko ima auto noviji od Golfa dvojke ili nije važno koja generacija,bitno da je Golf?
Tuhy Raspitaj se kod pouzdanog mehaničara o svim autima koji te zanimaju jer će ti on najbolje reći kakva je situacija (iz prve ruke koliko je radio na autima) u vezi kvarova,pouzdanosti itd... A i ovo kaj ti je ekipa rekla,dizela s toliko kilometara nemoj ni gledati.
Meni Golf dođe ko iPhone u svijetu mobitela. Odmah mi je manje interesantan auto. Ne mogu dizajnu Golfova prigovorit, al nije ništa posebno. Vrlo je "bland" auto. Ne znam dobar izraz kod nas za to što želim reći. Preobičan mi je.
Meni Golf dođe ko iPhone u svijetu mobitela. Odmah mi je manje interesantan auto. Ne mogu dizajnu Golfova prigovorit, al nije ništa posebno. Vrlo je "bland" auto. Ne znam dobar izraz kod nas za to što želim reći. Preobičan mi je.Generičan do bola....ko i svaki Vagen.
Ma ja, bitno da je lijepo vozilo.
A to sto ono piša sva moguca ulja iz sebe i sto plata mjesecna ode na dijelove, gdje se rahat ne smijes pouzdat putovati negdje, to nije ni bitno.
Bitno je da je unikatno jelte !
Ma ja, bitno da je lijepo vozilo.Ma ja...bolje je varati na potrošnjama i eko testu.
A to sto ono piša sva moguca ulja iz sebe i sto plata mjesecna ode na dijelove, gdje se rahat ne smijes pouzdat putovati negdje, to nije ni bitno.
Bitno je da je unikatno jelte !
Kad voliš aute, bitne su i druge stvari osim pouzdanosti i potrošnje. Ljudima kojima je auto prijevozno sredstvo od točke A do točke B gledat će na to. Mi koji uživamo u autima gledamo i druge stvari.
Ma ja...bolje je varati na potrošnjama i eko testu.Bluemotion tehnologija dokazano ima manju potrosnju od velike vecine svojih konkurenata, i ako mislis da ces izvuci neke argumente izjavljuvajuci neke random gluposti, cisto da bi se argumentiralo, bolje se malo obrazuj onda prvo, jer nemam vremena nit zivaca za takve razgovore.
Tuhy
Koliko te tangira sto bi sa svojim vozilom zgadjivao okolinu ?
a) Nimalo
b) Ni najmanje
c) Ma jok
d) Da li flaša Vodke može stati u držač za čaše
Mi koji uživamo u autima gledamo i druge stvari.Jesi li siguran da si veci ljubitelj automobila od mene ?
ja bi tuhyju predložio Mazdu RX8 npr
[deleted]
http://www.as-centar.hr/
Tuhy ovdje sam ja kupio svog Yarisa prije 4 godine i u auto je tip top.
Općenito bi preporučio Toyotu jer sam i više nego zadovoljan.
Osim redovnog servisa jedino što je u tih 4 godine riknulo je senzor temperature vode.
Striček koji od prvog dana radi u Toyota Hrvatska nikad do tad nije ni čuo da taj dio postoji tako da ni to ne smatram nekim super kvrom pošto se desi na 1 od milijun vozila(bubam napamet taj podatak)
A po struci sam i vozač tako da sam isprobao sveg i svačeg pa mislim da sam dovoljno upućen u to kaj pričam.
Za autokuću nemam nikakve preporuke ali ako su se tolike godine održali u posslu i to još na oranicama gdje ih je svojevremeno bilo 6/7 smatram da nisu neki šaneri.
Naravno svatko ti možda može ispričat loše iskustvo i sa kućom i sa određenim autom ali ja sam zadovoljan sa oboje
Nisam znao da postoji natjecanje za takvo nešto. ;;)
Jesi li siguran da si veci ljubitelj automobila od mene ?
Blade CX-3 je svakako 5 puta bolje nakon 17 godina starog Punta, ali to je praktički Mazda 2. Malo sam virnuo u taj auto i smiješno je kolko je unutra malo prostora. Ali dobro, ja ionako ne volim te crossovere. Tu sam previše subjektivan. Dobra stvar je što će bit pouzdana i dobro izgleda izvana i iznutra.
Tuhy I moj buraz je kupio auto tu gdje i Dabar. :)
Oces da napravimo jedno kad je poznavanje vozila, internih sklopova, agregata i generalnog poznavanja spomenutih u pitanju ?
Chill. Ja govorim o ljubavi prema autima i vožnji. Po tvojoj logici je onda neki mehaničar kojemu je to samo posao veći ljubitelj od nekoga tko se ne razumije u te stvari. Uostalom imam previše godina za ovakve gluposti i natjecanja čiji je veći. Ovo ti je baš nepotrebno bilo.
Izvuko si neke stvari iz konteksta, očito ti je dirnuto u VW znamo da je to u Bosni institucija pa ti je zasmetalo i onda si nam stavio riječi u usta koje nitko od nas nije rekao. Ja sam ti rekao ono što sam ti rekao jer nisi zvučao kao pravi petrolhead.
Ni ja nisam fan crossovera, Juke mi je recimo odvratan, i novi 500x mi isto nije nešto posebno, i čitajući malo razne recenzije Mazdu stavljaju gotovo pa svuda na prva 2 mjesta što se te klase tiče i jedan je od rijetkih automobila koji se sviđaju čak i onima koji takve ne vole, pa eto, među njima sam i ja.
Blade CX-3 je svakako 5 puta bolje nakon 17 godina starog Punta, ali to je praktički Mazda 2. Malo sam virnuo u taj auto i smiješno je kolko je unutra malo prostora. Ali dobro, ja ionako ne volim te crossovere. Tu sam previše subjektivan. Dobra stvar je što će bit pouzdana i dobro izgleda izvana i iznutra.
Sviđa mi se ono što je ispod haube, čak je osnovni model prepun opreme i kombinirana potrošnja od 6 litara za tu 2,0 mašinu je itekako zadovoljavajuća, djeluje izuzetno zabavna za vožnju. Što se vanjskog izgleda tiče, to je u principu taj klasični Mazda look, i meni se gotovo pa svi njihovi modeli jako dopadaju i oduvijek je bio jedini istočnjak kojeg sam cijenio. To oko prostora mi je malo alarmantno, pročitao sam da je prednji dio prostran čak ali da je iza rađen kao da točno mogu stati dvije osobe prosječne veličine i da je iznimno malo lufta. Prekosutra idem do salona bacit oko pa ću biti pametniji.