Predložio bi testnu vožnju oba modela ako je moguće.
Upravo u salonu (Auto Ukić) u kom sam bio se može ugovorit testna vožnja tako da ću to i napravit. Danas sam išao obavit recon sa starim i financijsku strukturu sklopit.
Jedino sto me interesuje, jeste velicina te Mazde CX 3.
Koliko je robusan za jedan crossover ? (jer na slici izgleda povelik)
adin musa JV
Razočarenje u tom aspektu je ono što me malo nagnalo na stranu trojke i prije nego sam napisao post ovdje iako sam htio još različitih mišljenja. Nije baš tolika koliko sam očekivao da će biti.
Mislim nisam tražio glomazan auto, nisam tražio ni nešto sportski, ali kad sam ga vidio na papiru i na netu izgledalo je kao jako zanimljiv crossover, neki "poluSUV" za stvarno razne uvjete. Svojevremeno sam vozio Grand Cherokeeja i jasno mi je kako to izgleda za volanom jednog "jačeg" auta, i čak i na prvi pogled izvana mi se činilo kao da je pogođena neka savršena ravnoteža moći ali i kompaktnosti gradskog automobila. Kad sam sjeo za volan sam ostao malo razočaran. Preglednost možda je mrvicu bolja nego li u običnoj trojci, ali unutrašnjost djeluje kao da je sve na knap. Dizajnerski je to sve divno i krasno i kao što buz kaže zoom-zoom, ali čini mi se da bi svi putnici se osjećali skučeno u njemu i da jednostavno nije pogođena organizacija prostora unutar njega. Mislim da meni kao vozaču i nebi bilo loše, ali uz ovo navedeno radi se o najosnovnijoj opremi koja nije dovoljno, dok podizanje na Challenge opciju koju bi uzeo za trojku podiže cijenu sa 130,000 na čak 160,000. Djeluje kao najbolji crossover (konkurecija je za kurac), i ajde s vremenom bi se probavila unutrašnjost, ljudi bi se naučili na poziciju u sjedištu, ali eto trojka koja mi je bila manje zanimljiva na papiru je uživo ostavila ipak bolji dojam.