Brijac Nikad čuo, izgleda nešto iz Slovenije, ali isto ništa ne pronalazim. Drži se provjerenih radije ili nam javi kako je prošlo. 😄

Ako si iz Zagreba, odi do Lašiča i amen.

Ma da ti ne bi vozio do Slovenije da me jebu oko korone.

Naručio s ugodnegume s pouzećem pa šta bude.

weky Nemre kad nema gume jebogati.

@Brijac Inače kad se korona smiri i to, to ti je odmah u Brežicama, niti pol h od Zagreba. Imaš Lašiča ili Furlana, imaju masu guma i brzo to sve mijenjaju to je industrija tamo. I dobre su ti cijene, oni žive od Zagreba, mislim da je 80% mušterija iz Hrvatske tamo.

Well...sad će završiti u GT-u, ha?

7 dana kasnije

buz ili nam javi kako je prošlo.

Došle gume danas, platio pouzećem (25kn skuplje), a dot je 0421. Zadovoljan.

2 mjeseci kasnije

Danas se rastajem s Mazdom 3 nakon skoro 7 godina.

Giphy - The Office Reaction GIF

Torla

Dok ne dođe Octavia SportLine za 300 dana (😆)
        imam ženin Pug 206 pošto ona radi od doma i ne treba joj svaki dan.
        U najgorem slučaju imam i Miatu ako joj zatreba njen auto, ali Miatu čuvam i ne volim ju vozit na dnevnoj bazi da ju lupaju vratima. Bome nisam mislio da će mi biti ovako teško rastati se od auta 10 godina starog, bila je stvarno vrhunska za voziti. Bilo je nešto problema s njom unutar garancije (dvije brizgaljke otišle, remen). Nakon što je istekla u idućih 5 godina imao sam kvar koji me koštao ukupno 240 kuna i to je to.
        Baš će mi faliti taj auto, rijetkost je da mi nešto ne dosadi nakon 7 godina svakodnevnog korištenja.

StarFox_N Pokušaj pogoditi.
          Hint: Marka s kojom si itekako upoznat.

Hahahah, bilo mi se učinilo da je Škodilak, i da sam to negdje pročitao... hahaha

Zna Buz što valja

buz rijetkost je da mi nešto ne dosadi nakon 7 godina svakodnevnog korištenja

a žena?

buz Dok ne dođe Octavia SportLine za 300 dana

Opa ideš, svaka čast, čestitam!!!

Koja boja? Jel Race plava ili ona smaragdna sa jumbo plakatu? Ili možda bijela?

A to što se čeka je, to je stvarno previše, ali šta ćeš kod svih je tako, pa se s time moraš pomiriti...

Sretno s prodajemo M 3