buz ma SUV ko SUV je prevara žešća. Kapa do poda Qashqaiu koji je utabao put, pa kasnije još i Juke, a sad doslovce svi rade SUV verziju na svakoj klasi, mali, srednji, veliki...

A kažem prevara, jer ni jedan od njih uopće ne odgovara izgledu sa voznim svojstvima. Ali ih je lijepo vidjet, jer su robusni i "moćni" te su povišeni pa ljudi imaju dodatni feeling "moći" 😃 I ne zapnu za rinzol ko što ja zapnem stalno s 207-icom.

Btw, ovaj koji će od mene uzet 207-icu će se stvarno usrećit jer je auto jeben. Fakat će mi bit krivo kad ću ga prodavat.

Tzereen Nisam vozio, ali navodno Alfa Stelvio je uspjela potrefiti i vozna svojstva najbolje od svih tih SUV-ova. Treba vidjeti znači li što kad si prvi među "smećem", a i košta auto poprilično.

11 dana kasnije

Nisam fan električnih automobila, ali Rimac je čudo.

Concept_Two dobio novo ime. Zove se Rimac Nevera!

Kakav reklamni spot...bolesno 👏👏👏

Taman pogleda video na carwow kako opere ferrarija

Malo jači mlinac za kavu.

Čekam full independent test, po mogućnosti sa zavojima i bez uplitanja bradonje.

Nexus
      Prejebeno, kad kaze NeveRa, najezis se...
      Bravo, ajmo nasi. )

mjesec kasnije

Brijac Nikad čuo, izgleda nešto iz Slovenije, ali isto ništa ne pronalazim. Drži se provjerenih radije ili nam javi kako je prošlo. 😄

Ako si iz Zagreba, odi do Lašiča i amen.

Ma da ti ne bi vozio do Slovenije da me jebu oko korone.

Naručio s ugodnegume s pouzećem pa šta bude.

weky Nemre kad nema gume jebogati.

@Brijac Inače kad se korona smiri i to, to ti je odmah u Brežicama, niti pol h od Zagreba. Imaš Lašiča ili Furlana, imaju masu guma i brzo to sve mijenjaju to je industrija tamo. I dobre su ti cijene, oni žive od Zagreba, mislim da je 80% mušterija iz Hrvatske tamo.

Well...sad će završiti u GT-u, ha?

7 dana kasnije

buz ili nam javi kako je prošlo.

Došle gume danas, platio pouzećem (25kn skuplje), a dot je 0421. Zadovoljan.

2 mjeseci kasnije

Danas se rastajem s Mazdom 3 nakon skoro 7 godina.

Giphy - The Office Reaction GIF