Ja sam jedno vrijeme gledao Corolle...

Ali kad sam sjeo unutra, nekako mi se ne sviđa taj interijer.

Iako, smatram da je auto i više nego pouzdan, dobar motor etc.

Hyundai mi se sviđa all around, možda malo skupi, ali jbg svi su podigli cijenu, izgled, kvalitetu, tako to ide u svijetu.

Ali sve nove linije su super, nema tu više puno "ružnih i nezanimljivih" autiju.

yakuza_stinger meni je napravljen tako da moraš fakat gledat što radiš što je ponekad opasno

To mi je najgore. Klima i radio bi morali biti napravljeni s prekidačima ili nečim fizičkim što možeš napamet naučiti kako funkcionira i da odmah znaš jesi uspio ili ne. Za GPS i ostalo, dodir ima smisla, ali jednostavno mora biti neki kompromis.

Torla Hyundai mi se sviđa all around, možda malo skupi, ali jbg svi su podigli cijenu, izgled, kvalitetu, tako to ide u svijetu.

Mogu ti potvrditi za Hyundai da imaju izvrsne aute kojima možeš vjerovati da će raditi kako spada godinama. Nemamo novije serije, ali imali smo Terracana, Sonatu i i30. Na Sonati je mijenjan akumulator nakon 10 godina i jedino je sada klima polagano otišla pa treba servisirati. Sve redom odlični auti od kojih je jedino i30 nakon 10 godina u osjetljivijim problemima, ali zbog načina vožnje, ne zbog samog auta. Cijena im je skočila zadnjih godina, ali kvaliteta im je stvarno garantirana.

buz ma SUV ko SUV je prevara žešća. Kapa do poda Qashqaiu koji je utabao put, pa kasnije još i Juke, a sad doslovce svi rade SUV verziju na svakoj klasi, mali, srednji, veliki...

A kažem prevara, jer ni jedan od njih uopće ne odgovara izgledu sa voznim svojstvima. Ali ih je lijepo vidjet, jer su robusni i "moćni" te su povišeni pa ljudi imaju dodatni feeling "moći" 😃 I ne zapnu za rinzol ko što ja zapnem stalno s 207-icom.

Btw, ovaj koji će od mene uzet 207-icu će se stvarno usrećit jer je auto jeben. Fakat će mi bit krivo kad ću ga prodavat.

Tzereen Nisam vozio, ali navodno Alfa Stelvio je uspjela potrefiti i vozna svojstva najbolje od svih tih SUV-ova. Treba vidjeti znači li što kad si prvi među "smećem", a i košta auto poprilično.

11 dana kasnije

Nisam fan električnih automobila, ali Rimac je čudo.

Concept_Two dobio novo ime. Zove se Rimac Nevera!

Kakav reklamni spot...bolesno 👏👏👏

Taman pogleda video na carwow kako opere ferrarija

Malo jači mlinac za kavu.

Čekam full independent test, po mogućnosti sa zavojima i bez uplitanja bradonje.

Nexus
        Prejebeno, kad kaze NeveRa, najezis se...
        Bravo, ajmo nasi. )

mjesec kasnije

Brijac Nikad čuo, izgleda nešto iz Slovenije, ali isto ništa ne pronalazim. Drži se provjerenih radije ili nam javi kako je prošlo. 😄

Ako si iz Zagreba, odi do Lašiča i amen.

Ma da ti ne bi vozio do Slovenije da me jebu oko korone.

Naručio s ugodnegume s pouzećem pa šta bude.

weky Nemre kad nema gume jebogati.

@Brijac Inače kad se korona smiri i to, to ti je odmah u Brežicama, niti pol h od Zagreba. Imaš Lašiča ili Furlana, imaju masu guma i brzo to sve mijenjaju to je industrija tamo. I dobre su ti cijene, oni žive od Zagreba, mislim da je 80% mušterija iz Hrvatske tamo.

Well...sad će završiti u GT-u, ha?

7 dana kasnije

buz ili nam javi kako je prošlo.

Došle gume danas, platio pouzećem (25kn skuplje), a dot je 0421. Zadovoljan.