Tema u kojoj ce se velika vecina vas pronaci.

Svi doma imate neka vozila.

Podijelite ovdje slike svojih ljubimaca,dobra,loša iskustva,moguce tuninge,savjete itd.
Takodjer auta koja bi volili posjedovati,vasa auta iz snova,novosti u svijetu automobila..

Moje vozilo je Alfa Romeo 156, 1,9 JTD 110 KW. Jede asfalt i malo djecu za užinu. Nemam sliku, ne znam jesam li je ikad slikao.

Toyota Yaris 1.3 WVT(mislim da sam dobeo sslova napisao),benzinac
Auto san snova, u 4 godine odkad je kod mene problema nikakvih.Ali NIKAKVIH
Dva servisa i jedan akumulator u 4 godine ne smatram ulogom pošto je to nešto što se troši i mora se mjenjat
Slike nećete vidjet jer me sramota kolko je potučen, naime žena ga vozi i neš je potukla ona, neš ja pa i nije baš reprezentativan primjerak
Ne bi ga dao za ništa.  :) bez obzira kupovali novi ili ne.
Ak niš drugo ostat će malom pa nek se djete uči kad za to dođe vrijeme

Evo mog malca :)

Svi govorili, ne francuza, ne!
Ali eto, sad će navršiti 3 godine sa mnom, prije toga još 5.
1.4 16V
Prezadovoljan. Prije toga sam imao Punta malog. Ista klasa, ali ovo je naspram Punta - Mercedes. U svakom aspektu.
U početku su lampice odlazile svaka 2 mjeseca, al sad već valjda godinu dana otkad imam neke i ništa. Baš super autić :)

Ova slika nije baš od mojeg, ali najsličniji koji sam našao :) Imam drukče felgice i maglenke još.
Ovakve ratkape su na zimskim gumama i troja vrata i boja i zmazan ko moj

Kak sam na poslu i skroz izgužvan, nisam ni tamo slike priljepio na sexy chickas :)
Ali da, dobro si me podsjetio, nemam baš puno Destiny stvarčica. Samo privjesak za ključeve

Maroon Gamer
koje godiste Alfa

Ja ima Astru H Caravan Sport 1.9 CDTI  150 ks 2007.g.

To je motor iz Alfe taj 1.9,ide ko lud a doslovno neunistiv!

I ja sam imao alfu 147, kazu za alfiste da su sektasi  Presao na Audija nedavno onako, blag dojam.

Banx 2005 godište, face lift 156. Vozam je godinu dana i nema nikakvih problema, samo jednom sam imao sa gorivom (Gazprom zaobilaziti u širokom luku). Kažu da ovaj motor može preći 700.000 ako se dobro održava, ja im ne vjerujem

voltriz 147 je extra samo za moje potrebe ja malo auto. Ali Audi mi je najdraži tako da nisi pogriješio :) Kojeg si uzeo?

Kod mene je Passat 5.5 , 2002-o godiste , 96 kw + chip.

Tacnije ekonomski chip sam mu uradio,nije u svrhe kurcenja ili stajaznam,vise mi sluzi posto cesto idem na fakultet koji je daleko od mene za slucaj nuzde (pouzdanost u preticanju i slicnim situacijama),tako da eto,cisto radi toga.
6.9 po gradu i 4.8 po otvorenom,savrsenstvo..

A i povecao sam na bare na turbini za nekoliko decimala,tako da jako dobru potisnu snagu ima.

Evo slika:

Mazda 3 iz 2011. 1.6 dizel s 85kW. Ja prezadovoljan nakon Fieste od 55kW. Stavio sam mu Toyo Proxes ljetne gume i mat crne felge. Zatamnio stakla folijom i nabavio preko Ebaya ovaj kromirani nastavak za auspuh da nije crna ružna cijev.

Vrhunski si ga doradio, fakat sa ukusom. Ja sam promjenio jedno 6, 7 auta ali nikad nisam vozio nijedno drugo sem europskih. Dosta ljudi je zadovoljno japancima a sve se vise nabavljaju kod nas.

Igrom slučaja sam uzeo taj auto. Nije bio neki izbor. To ili crveni Pug 207 SW  Moram priznati da Japance nisam prije doživljavao previše, osim onih ultra sportskih modela ala GT-Rovi i slično koji su ionako nedosanjani san.No, nakon ovih 6 mjeseci s Mazdom sam se totalno zapalio. Prvi sljedeći auto koji ću kupovat idem prvo u Mazdin salon na testnu vožnju, a onda dalje. Položaj sjedenja za volanom mi je odličan, osjećaj u vožnji fenomenalan. Ne mogu bit zadovoljniji autom nego što jesam.

Savrseno auto.
Obozavam Japance.

Ja sam si isto kontao baciti folije  na zadnja stakla,ali sam cuo da ih moras unositi u saobracajnu itd.pa ne znam da li ima neko oficijelan ko radi takve stvari,ko ce poslije zavrsenog posla se postarati da se takvo nesto nadje u saobracajnoj.
Ili se varam oko svega toga.

A sto se crnih felgi tice,dusa me boli sto sam svoje crne 16" prodao. :
Kod tebe nema crne lajsne po duzini auta,pa dolaze maksimalno do izrazaja.

Kod nas ne treba ništa u prometnu dozvolu. Sa stražnjim staklima smiješ šta hoćeš, sve i da želiš montirati šperploče - možeš. Jedino ne smije ništa na prednju šajbu i na šajbe od vozača i suvozača. Ni najprozirnija folija ne smije, mogu te rušit na tehničkom ako žele. Ja sam platio 1000 kuna, ali sam dobio i doživotno jamstvo na foliju i na ugradnju tako da sam miran. Mogao sam vjerojatno proći i jeftinije, ali kvaliteta rada i folije bi bila upitna, a i od garancije ništa.

Evo maksuz zbog vas sam uslikao svoju makinu, zaboravio sam reći da je karavan ali opet ide ko luda  :

Felge su 17" fabričke, kontao sam da zatamnim zadnja stakla, možda jednog lijepog dana  :)

http://www.carthrottle.com/post/its-official-the-ford-focus-rs-will-have-a-mighty-345bhp-to-play-with/

Mislim da sam pronašao svoj idući auto. 

Pogledajte novu Alfu, Giulia šta je ono ljudi dragi...