yakuza_stinger al to je ovako, kod frenda.

Kolika je garancija kod BMW-a? Ono, koliko dugo se mora kod ovlaštenog zbog garancije? Kia 7, Toyota 10, BMW?

Ma zvknuo sam bezveze cifru al tak negdje na crnjak.

Inače nemam pojma. Niš novo ne vozim. A i BMW je žena kupila prije cca 4 godine tak da je rabljen bio.

Neznam kako to reci na lijep način 😁
Kad vidim koliko ga ljudi vole malo me sramota , vw ali sad gledam nije samo ulje i filter klime i goriva.

Laf Svejedno zvuči previše.

Buraz mi je uzeo Audi A4 novi prije mjesec dana, baš me zanima koliko će njemu uzet za servis. Javim za 11 mjeseci.

A ljudi moji, pa to je užas.

Fakat ću ostat na Pežou. WTF. Koje su to cifre.

Zero Svi više zarade od servisa i prodaje dijelova, ozbiljno, mislim da se kreće oko 60% u korist servisa.

Prodaja automobila je nužno zlo kojime se moraju baviti.

Sjećam se svog prvog auta, Fieste. Dijelove bi uzeo preko frenda iz Auto Hrvatske s dobrim rabatom, mehaničaru dao 150 kuna i dijelove i servis mali bi me ispao 400 kuna. Kao student sam si plaćao bez problema servise. Ovo su valjda zlatno ulje ulili.

Malo bacio oko na novi Renault, Austral…. Na slikama i promo materijalima izgleda jako jako FINE.

Torla je. Jako lijepo auto. Ali mi je Qashqai i dalje draži.

buz
        Slazem se jbg i za bmw su mi jednom dali predracun 3 i nesto u ovlastenom ali on nije u garanciji pa mijenjam za cca 1000kn kod majstora mehe

6 dana kasnije

Lepi autić Ferarček SF90. To bum si kupil kad bu neko sniženje na crnom jajcu.

DarkPunisher odlično izgleda, baš futuristično i dinamično. Pogotovo iznutra. Doduše, onaj veliki komad plastike na autu, naročito na guzici, mi nije najbolje sjeo.

Mislim da su išli super s modelima 208, 2008, 3008 i 308. Ovo sad izgleda kao da je mrrrrvicu počelo pretjerivanje. Npr. 508-ica nije trebala redizajn tako brzo. Izgledala je brutalno već i do sada.

Imitation is the sincerest form of flattery.

CX-30 je ovo doduše, a ne MX-30, ali svejedno.

Ljudi jel netko zna nekoga da radi u Ford hrvatska da pita jesu oni zdravi ili jednostavno misle da su u rangu maybacha.

Znači zovem radi info da li drže SD kartice sa najnovijim ažuriranje mapa za navigaciju i koliko bi to koštalo, frajer ispali ko iz topa 1250 €.

Ja na svom mobitelu mape ažuriram besplatno i samo odložim mob u držač pored volana.

Nikall Za Mazdu su 500€, original s eBaya 20$ i radi bez problema.