Zonda danas izvukla kraći kraj protiv Fieste u ZG-u. Očekivano.
Automobili
Netko slupao Paganija u Zagrebu. Skoro na istom mjestu je i meni tip izašao iz dvorišta pa smo se lagano slupali. Pagani prošao puno gore.
Baš sam vidio sliku, to kao da je moja bolja polovica vozila.
- Uređivano
Izašla je snimka, asfalt nam je za kurac, malo je stisnuo gas i odnijelo ga je u drugu traku. Nije imao sreće što je baš Fiesta tad prolazila, da nije ne bi se slupao.
Meni hoće po Zagrebu nositi zadnji kraj bez velikog truda, a ja imam samo 132 konja tako da nije čudno što ga je odnijelo na Fiestu.
Pogon sa zadnjom vučom treba izbaciti iz upotrebe.
Jednostavno rješenje za prevenciju ovakvih nesreća.
Jel to svjetli simbol za ulje ovom koji vozi u videu? Haha
Da, pad pritiska ulja u motoru, i znak za kontrolu pritiska u gumama
Vozi brat bez ulja ispuhanih guma, boli ga čunica.
Neki Krobijev rođo, garant.
buz Realno da se nije glupirao nebi ga zanjelo. Nisu ZG ceste za divljanje, imam i ja 200ks koje koristim kad izadem van grada na obilaznicu, itd… di ces se po zgu glupirati.
Van toga smijesno mi je kak se sam auto razletio od tog blagog udarca, 15m€ auto.
Lijepo izgleda jel to titanium paket
Ne, to je Ford.
Doć ću vam ja sa svojim Focusom 1gen 1.6 75KW pa ćete vidjet
- Uređivano
Problem kod Fordova u Evropi je razlika kvalitete izrade između originalnih koje se prave u Americi, i ove C kategorije koje se prave u Evropi.
Imao sam priliku mnoštvo puta voziti američke Fordove, i oduševio sam se kvalitetom vozila.
Kad smo kod Amera nebi se žalio na jednog Hellcata, red eye ili starijeg demona.
Što veći auto to manji penis. Zato ja vozim jedan od najmanjih automobila na tržištu. Pametnom dosta.
Raziel e i ford raptor, moze veliki sam obozavatelj pick upa. Uspio sam voziti hilux i amaroka ( iako vw govno ).
- Uređivano
Sam vi serite po Fordu , ja osobno nebi kupio drugi auto osim forda. Jedino kaj je kod nas problem da imas samo jedan posteni servis u zagrebu, kojem mozes 100% vjerovat. I jedan u kojeg nebi isao da mi oni plate.
Moj prvi auto Ford Fiesta 1.25 55kW.
Odličan je bio, jako prostrana stražnja klupa što ti je bitno kad imaš 22 godine i živiš sa starcima.
elder8472 A čuj obično ne nužno ovdje po fordu seru oni koji misle da su meca, audi i bmw
sveti gral autoindustrije, dok ne nabave jedan pa shvate da im auto bolje pozna mehaničara nego cestu.
Tu se sere po svemu. Nije to bed.
Svi misle da su baje u njemcima i alfama, dok ne upoznaju pežo.
Tzereen I pežo je isto neloš auto, žena ima već drugi i ne želi ni čuti za neku drugu marku.
Dali je Peugeot dobar ili loš auto nikada neću saznati.
- Uređivano
led_zeppelin žena ima
Upravo tako. I ja sam ga ženi kupio.
Pravi ženski auto. Za samouvjerenu i neovisnu modernu ženu.
buz ma vraga kupila si ga je sama. Nemam niš protiv pežoa, ali nedam lovu za njega
Meni je sve dobro kaj je jeftino, pouzdano ( ne kvari se ), malo košta za održavanje, malo troši a ide od točke a do točke b. Boli me uho jel škoda, pežo, fiat, reno, opel, folcika ili nešto deseto.
Fenomenalan izgled uzivo sigurno izgleda bolesno dobro,ali nema V8 cista tragedija
- Uređivano
- Uređivano
Ta Giulia je jedini sedan koji izgleda prejebno u zadnjih par godina. Alfa kad pogodi izgled, onda ga pogodi skroz.
Giulia mi je u top 3 limuzine.
508, Giulia i Mazda 6.
I kaj je najgore, prilično je pouzdana i nije kvarljiva. I ja bi Giuliu, čak i onu base 2.0 benzin sa 200 konja. Ali i ta starta od 400K kuna, užas, a ni cijena im ne pada kao nekad.