Automobili
Jebote vi kao da živite u Nepalu. U Zagrebu ako ti treba više od 1.0 motora. Ikad.
yakuza_stinger a brate, fakat ne izgleda korejski. Daj si pogledaj Bayon molim te. Kužim da svi imamo različite ukuse, sve pet. Reci da ti je ružan. Ali definitivno ne izgleda korejski, a ni jeftino. Da ne spominjem interijer. Znači, Peugeot je sad po kvaliteti materijala u rangu s BMW, Mećkom i Audijem. Na stranu to što ga većina vas ne voli jer je ženski, pederski, francuski, kvarljiv, kaj god već kažete. Ali da ulažu iznimno puno u kvalitetu izrade, ulažu.
Raziel zamijenio si pojam SUV vozila i terenca. NisuJuke ni Qashqai ni 2008 razvodnili SUV, već je SUV razvodnio terence. Nikad SUV-u nije bila namjera da zamjeni Nissan Patrola, Toyotu Landcruiser, već da bude povišeni, ušminkani, robusni buldog. Da izgleda agresivno, da sjediš visoko, da se popneš na rinzol bez problema i da se osjećaš kao faca nad peasantima u limuzinama.
I da, tu se slažem skroz. Meni je više muka od toga da su sve živo napravili SUV-ovima. Čak i jebeni Aygo. Ja bi rađe normalnu BMW jedinicu, 308, Mazdu 3, Mercedes A, nešto takvo. Ili finu limuzinu ko Alfu, Mazdu 6, 508.
Tzereen Nisam ja niš rekao za kvalitetu materijala, nego samo za vizual. Ne diferenciram ja estetiku po markama. Većina auta danas mi je ružno u smislu da su dosadni i jednolični. Ima iznimaka, al su sve rjeđe.
yakuza_stinger da, zaboravih. Sve pet. Znam da se oko nekih slažemo. Jel ti Tonale dobar? Ili možda Formentor?
Tonale je lijep iako se spušta straga kao Kia Sportage a to mi izgleda totalno..saggy. Linije prozora me podsjećaju a 8C a to je ljepota. Ali ja bi radije Giuliju birao. To mi je tek ljepota.
Formentor je solidan, al opet, ništa ekstra da bi kad se recimo sparkiram, okrenuo za njim. Miriše (ili vonja, kako se uzme) na VW, a meni je VW sinonim za dosadu.
Na servisu sam s Mazdom 3. Prvi servis je i mijenjaju doslovno samo ulje. Račun, 238,39€. A vi kako te?
1800kn za promjenu ulja?
moschus Od tog je 17€ za neki aditiv za benzinske injektore i 12€ za mobilnu povezivost, kao neka godišnja pretplata za beskorisnu aplikaciju na kojoj mogu vidjet tlak u gumama, jesam svjetla ostavio upaljena ili auto nezaključan i lokaciju ako ga netko ukrade, a glup je da ne blokira gps signal. Sve u svemu beskorisno i ni ne koristim to. Bez obzira na to, opet je 1500kn faking ulje i filter. Doslovno bi to mogao sam napravit u garaži za 400kn, ali garancija.
- Uređivano
Ni približno toliko ako nije ovlašteni. Ali kod njih ni nema smisla ići nakon što istekne tvornička garancija baš zato jer bi ti oderali i kožu da mogu. Zato i stave masu toga od plastike. BMW više zaradi kroz servise nego prodajom vozila, lul.
Tzereen 400kn
yakuza_stinger al to je ovako, kod frenda.
Kolika je garancija kod BMW-a? Ono, koliko dugo se mora kod ovlaštenog zbog garancije? Kia 7, Toyota 10, BMW?
Ma zvknuo sam bezveze cifru al tak negdje na crnjak.
Inače nemam pojma. Niš novo ne vozim. A i BMW je žena kupila prije cca 4 godine tak da je rabljen bio.