1800kn za promjenu ulja?
Automobili
moschus Od tog je 17€ za neki aditiv za benzinske injektore i 12€ za mobilnu povezivost, kao neka godišnja pretplata za beskorisnu aplikaciju na kojoj mogu vidjet tlak u gumama, jesam svjetla ostavio upaljena ili auto nezaključan i lokaciju ako ga netko ukrade, a glup je da ne blokira gps signal. Sve u svemu beskorisno i ni ne koristim to. Bez obzira na to, opet je 1500kn faking ulje i filter. Doslovno bi to mogao sam napravit u garaži za 400kn, ali garancija.
- Uređivano
Ni približno toliko ako nije ovlašteni. Ali kod njih ni nema smisla ići nakon što istekne tvornička garancija baš zato jer bi ti oderali i kožu da mogu. Zato i stave masu toga od plastike. BMW više zaradi kroz servise nego prodajom vozila, lul.
Tzereen 400kn
yakuza_stinger al to je ovako, kod frenda.
Kolika je garancija kod BMW-a? Ono, koliko dugo se mora kod ovlaštenog zbog garancije? Kia 7, Toyota 10, BMW?
Ma zvknuo sam bezveze cifru al tak negdje na crnjak.
Inače nemam pojma. Niš novo ne vozim. A i BMW je žena kupila prije cca 4 godine tak da je rabljen bio.
- Uređivano
Neznam kako to reci na lijep način
Kad vidim koliko ga ljudi vole malo me sramota , vw ali sad gledam nije samo ulje i filter klime i goriva.
A ljudi moji, pa to je užas.
Fakat ću ostat na Pežou. WTF. Koje su to cifre.
Sjećam se svog prvog auta, Fieste. Dijelove bi uzeo preko frenda iz Auto Hrvatske s dobrim rabatom, mehaničaru dao 150 kuna i dijelove i servis mali bi me ispao 400 kuna. Kao student sam si plaćao bez problema servise. Ovo su valjda zlatno ulje ulili.
- Uređivano
buz Na servisu sam s Mazdom 3. Prvi servis je i mijenjaju doslovno samo ulje. Račun, 238,39€. A vi kako te?
to i pokrije pet godina servisa ako svake godine mijenja ulje i filter, ak ne onda i puno duže.
Servisni paket motornog ulja sa filterom MANNOL 5w30 (molydon.hr)
Malo bacio oko na novi Renault, Austral…. Na slikama i promo materijalima izgleda jako jako FINE.
@Tzereen kaj velis na novi 408, meni super izgleda