Automobili
ja sam sa svojim 2023 T-Crossom ultra zadovoljan
2024 verzije svih WV grupa vozila dobivaju potpuno novu platform
znači WV, Porche, Škoda, Seat, Cupra, i za audi nisam siguran.
Ugl vidio sam da su 2024 T-Roc i T-Cross za jače modele jebeno pali u cijeni. 150 konja na T-Crossu je čak soma i pol jeftinije od originalne cijene 110 konjskog T-Crossa u mojoj varijanti.
prayer Što kažete za Suzuki? Evo baš si gledam kupiti Ignis model
Svaki Ignis koji sam imao priliku vidjeti uživo bi vozila neka žena, tako da sam dobio dojam da se radi o izričito ženskom vozilu.
Suzuki je full pouzdana marka, jedino kad vidim 1.2 motor, automatski dobijem rijetku stolicu. Kosilica za travu.
Tzereen Serija 4 mi je najljepši coupe na tržištu
Prva generacija da. Jedan od najljepših autiju općenito.
Dabar s druge strane izgleda ko neš kaj bi Hyubdai napravio, iako ni oni nisu tolko ludi da te zube stave napred.
- Uređivano
wooddiebone meni je baš novi predivan. U početku nije ni meni sjeo, ali poslije mrak mrak. Pogotovo još s M paketom pa tamni grill naprijed.
Ne, baš mi je lijep.
Plus, iznutra izgleda kao auto. Meni tu oni interijeru kaj Tesla pokušava furat idu na jetra. Moram imati ekran ispred sebe, a ne samo TV na sredini. Koma.
Btw, nisu im svi dobri. XM je grozan. Sedmica je užasna.
- Uređivano
Suzuki 1.2-1.3 četverocilindricni benzinci su jedni od najkvalitetnijih motora godinama (imaju trajan razvodni lanac) te imaju od 92+ KS sto je sasvim solidno za automobile ala Ignis i Swift, maksimalna brzina Swifta sa 1.3 92KS je oko 200-210 km/h, provjereno.
Što se tice pogona/mjenjaca, izbjegavaj bilo koji automobil sa CVT mjenjacem ili robotskim-automatskim mjenjacem, znaci samo manual ili klasicni uljno-hidraulicki automatik, ako ideš na Ford izbjegavaj Eco-boost motor koji ima razvodni remen u ulju unutar kartera
- Uređivano
Nije ružan, lijep je (osim zuba i detalja oko značke), ali nema veze sa BMWom.
Sav brand heritage su zanemarili tak da izgleda ko neki bastardizirani auto iz GTA.
Al dobro, meni je i E60 uvreda za BMW, a izgleda da je puno ljudi upravo to pojam BMWa.
buz Woodieovo poimanje čru BMW-a: Isetta Steve Urkela.
BMW je peakao sa E30, E36 i pre-facelift E46.
Sve nakon toga je fever dream sa povremenim povratcima u lucidnost kao npr. prve generacije četvorke, prvog M2, F10 petice i nova osmica.
@Kaiserus reci ljudima što đorđe ima i s koliko konja. Ovo sve neki rookie stock entuzijasti
- Uređivano
fensisuperstar ima M140 sa stage 2, zamjenjenim usisima u karbon, novom gljivom, onim downforce kitom, kako god se zvao. Sve u ovlaštenom servisu napravljeno, sve pod garancijom. Ukratko 470 konja i 750 Nm moment, samo to treba na valjke staviti, jer nismo sigurni di mjeri to auto, to smo čitali sa ekrana u njemu.
Naljepnice su skinute. Dva dana ih je Erik u praoni skidao… Inače 30k km i 2019 godište
Raketa
fensisuperstar Jel se to nama ruga lik sa 1.0 trocilindričnim motorom sa 110 konja?
Moja 1.5 mašina te pojede, broski.
buz Moja 1.5 mašina te pojede, broski.
Ne bih se kladio druže :-D ali ako baš želiš možemo na grobnik da ti objansim kako se vozi auto.
fensisuperstar Haha, joj frend.
Trebao mi je ovaj smijeh danas, hvala.
Mislim pričaš gluposti. To je kao da kažem da je moj 2.0 pežo brži od tcrossa a imaju sličnu konjažu. Ovo moje govno bolje da nema više konja. Jedina mana mu je potrošnja na ekstremnim uzbrdicama.
fensisuperstar Ovo je sad osnovna škola.
Kao prvo zajebavao sam se, kao i inače, jer je to sve ionako nebitno.
Kao drugo, potpuno si u krivu. Moj 1.5 motor ima 132 konja, ali bitnije od toga, auto ima 970 kila. Tako da niti bi u zavojima mogo bit bolji od mene, niti u ravnoj crti. Zato i bolje da se ne bi kladio, jer bi izgubio.
Glupost je uopće mali gradski crossover s 1.0 motorom stavljati u bilo kakav kontekst utrka i staze, jednostavno auto nije napravljen za to. To je bland auto koji će te sigurno i udobno povesti od točke A do točke B.