Automobili
A nezz, čemu mijenjati nešto što je skoro pa savršenstvo? Barem stražnji dio ne bih nikad mijenjao, dizajn je bezvremenski, još ti dijelovi od ugljičnih vlakana, uff.
Bio jučer kod mehaničara. Zamjena žarulje .
I malo išao popričati s njim. Nije mehaničar ni za jednu marku posebno, već za sve. Pitam za nabavku rabljenog auta, 5-6 godina starosti.
Oboje smo se inicijalno složili da je užasno vrijeme za kupovat rabljeni (a i novi) auto. Ali potvrdio je ono što već godinama znam. Dizel nikako ne preporuča. Pogotovo ne ako se vozi uglavnom po gradu. Nekako je našim ljudima dizel ostao kao alfa i omega automobila. Kao mjerilo uštede, ali to više nije tako. Ako se vozimo možda 40-50 hiljada godišnje i većinom po autocesti, onda čak i da. Manja kilometraža po gradu ih ubija.
I onda pitam po iskustvu, koje bi marke preporučio za srednju klasu automobila (golf, Astra, Focus…)? Kaže VW grupacija, VW, Audi, Škoda. Seat radije ne. Toyota odlična, Mazda odlična, ali samo benzinac. Dizel je užasan. Iako smo to pokrili već gore. BMW je također odličan, čak više nije ni skuplji od ostatka konkurencije prilikom nabavke, ali kaže da je zato održavanje barem 20% u prosjeku skuplje. Kaže, obična zamjena ulja i filtara bar 20% skuplja.
Na kraju rekao koje baš izbjegavati. Kaže Ford i najviše Opel. Kaže, Astra je baš užasna. Izbjegavati pod svaku cijenu.
Nisam stigao pitati za talijane, francuze i koreance, ali eto, nije ih izdvojio ni za preporuku ni za zaobići.
Nightyx nisam nikakav stručnjak. Samo pratim brdo web i youtube recenzija. Uz to iskustva frendova i mišljenje raznih mehaničara.
Focus je jako cijenjen auto po cijeloj europi, a naročito u engleskoj. Mislim da već neko vrijeme slovi kao najbolji auto u klasi. Ima ga i frend i jako je zadovoljan. Ali eto, jučer mehaničar kaže da ga ne savjetuje.
Ono kaj znam iz nekoliko izvora je da fakat ne bi išao na dizelaša.
Možda je frajer biased u vezi Forda. Al tko će ga znati. Moja 23 godišnja kanta i dalje vozi. Ako uspijem sredit hrđu, mislim da može potrajati sve dok EU ne zabrani ICE motore u svakom smislu.
yakuza_stinger a ne znam zakaj bi mehaničar bio biased. Njemu ni iz džepa ni u džep. Pričao je iz iskustva po kvarovima i kvaliteti motora i ostalih dijelova koje je popravljao.
Ali to je tak stvar od osobe do osobe. Istina. Eto, koliko ljudi mrzi francuze, a ja nikakvih problema. Auto star već 16 godina.
Tzereen čim mu je prvi za preporuku VW, odmah postajem sumnjičav. Uostalom moj kaže da bi se prije s mojim Focusom (prve) odveo na putovanje stotinama km po moru i okolo nego s BMW-om F36 od žene, samo zbog mehanike i (ne)pouzadnosti iste. Uostalom, tih prvih Focusa i ima još uvijek dosta po cestama pa to valja neš znači. Al u 20 - 25 godina se svašta može promjenit. Možda su ovi novi Focusi i Fieste stvarno grobovi.
- Uređivano
yakuza_stinger Koji motor je u pitanju, B47? Ako da, ne vidim da bi trebao imati problema s obzirom da su vrlo pouzdani ukoliko se redovito održavaju, ponajviše da se redovito mijenja ulje na vrijeme.
Gledao sam za svoj malo info prema serijskom i izgleda da se radi o N47T, dakle revizija koja ne bi trebala imati toliko problema s prijevremenim pucanjem lanca i tako nekim sitnicama.
Zero F36 418d iz 2014. god
Ako je vjerovajti speckama, mislim da je isti motor - N47T
https://www.auto-data.net/en/bmw-4-series-gran-coupe-f36-418d-143hp-19348
Ovaj voli popit ulja, na svakih cca 3-4000km litru ulja zahtjeva. Navodno tu nema lijeka, ali nisam išao istraživati može li se što učiniti. I navodno postoji opasnost da lanac pukne usred vožnje jer nisu baš najbolji, pogotovo od 150000 km na dalje. Promjenjen je i lanac i kuplung pa bi sad trebalo to trajati pošto se bližio 200000 km na satu (valjda smo provocirali, ali ne i isprovocirali sreću).
Navodno ti to ovisi kako pojedini turčin dođe u BMW slgat aute na proizvodnu liniju. U koje doba dana. U ponedjeljak i utorak će sfušat posao jer je bio vikend prije pa se izdevetao. U srijedu dolazi k sebi pa radi najbolje posao, a pred vikend je već u banani pa se priprema za vikend pa loše radi posao.
I kao moguće je na temelju toga odrediti koji su BMW-ovi bez greške sklopljeni, a koji su drlog. Valjda po serijskim brojevima hah
- Uređivano
Ja tek trebam vidjeti kako će se moj ponašati na duže. Gledao sam malo na yt kako prepoznati po sluhu problem s lancem i može se otprilike skužiti, al je li to dovoljna prevencija na vrijeme, ne znam. Oh well, ako pukne, pukne. Valjda će i ovi moji mehaničari skužiti problem na vrijeme.
Nadam se da su naše sastavljali nadobudni Turčini koji su se došli dokazati a ne pripremati za džihad.: p
Zero Oh well, ako pukne, pukne.
Pucanje lanca dovest će do neravnomjernog takta (preskakanja) motora, što u velikom slučaju znači motanje bregaste i pucanje ventila u klipove, što bi ti sjebalo kompletan motor.
Ako polako dolazi u fazu prenatezanja, izbacit će ti Check Engine lampicu, ako stane zveckati u prvoj ili drugoj brzini, to su mu prvi predznaci da je pri kraju.
A sve se da provjeriti na relativno par minuta, samo dobrom majstoru da odvučeš da procijeni je li za zamjenu ili ne.