fensisuperstar volim neke bemveje, ali nisam fanboj. Prihvatio bi ja i novu 308icu ili 3008icu. Ili Mazdu 3 ili Mazdu CX30.

Ali trenutno najradije jednostavni BMW 1 ili 4 gran coupe.

Tzereen 4 gran coupe

Meni nije jasno gdje nabavljaju sav taj crack koji BMW dizajn tim uzima pod zadnje.

Bangle je već bio ozbiljno upitan, ali ovo sad je cry for help.

Ništa ispod E60 M5 s V10 motorom ne priznajem kao BMW.

BMW je ušao u singularnost dizajna ili ide ka Lego rješenjima😁

Ima neuspjelih modela, ali kad uspiju, jebeno uspiju.

Serija 4 mi je najljepši coupe na tržištu. Ako bih morao uzeti električni auto, uzeo bih i4. 84 puta mi je bolji od Tesle.

buz

To je motor koji cesto ne može ni 100k napraviti, problem sa kliznim ležajevima klipnjaca🙃

stitrek Bolje 100K km s tim, nego milijun sa Peugeotom.

Što kažete za Suzuki? Evo baš si gledam kupiti Ignis model

Frend ima M8 Competition, ono je perverzija od auta. Od vanjskog izgleda, unutra, zvuk unutra i vani pa do koliko povuče kad stisne gas i na 160+ a stabilan i za radit slalom duz zagrebacke.

prayer No frills kvalitetan Japanac. Nisu nešto preotmjeni, ali su kvalitetni. Preporučio bi.

buz

Thanks! Baš si tražim nešto tipa do 15K€ i obavezno da ima 4x4. Vidio sam ga par puta uživo i jako mi se sviđa, ali sam otvoren i za neke druge kupnje, ne mora biti Suzuki iako bi iskreno preferirao Japanca pošto same pohvale čujem o njima

fensisuperstar

Iskreno nemam pojma ali rekao bi dobra stara mjerna jedinica - pun kurac