TITANXIS Ovo je čista klasika! Morsko i pikantno jelo sa nezaobilaznim dodatkom a tu se našla i čaša crnog koja nije u kadru, njam, njam.
Picek TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.
TITANXIS Picek 😁 Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.
Miro U guzvi san nenormalnoj na poslu nista ne spreman ali evo danas san uspio dobiti malo slobodnog i morao san ramstek spremiti, ali posto je kisa spremano je na tavi.
Picek Regao bih da je luk u pitanju iako mi je prva asocijacija bila du su oni odvratni kolutići od liganja smrzunti.
TITANXIS Picek po teksturi mi nekako ne liči na luk a nek Miro reče, on najbolje zna šta je sfrigal. 😁
Flipper Odlučio sam iznenaditi ženu home made pizzom i prilično sam zadovoljan kako je ispala. Prvi put sam pravio ovu kombinaciju i super sam zadovoljan. Za više recepata, zapratite moj novi YT kanal.
Tzereen Ispalo je ok. Saft je okusom fantastičan. Super sam začinio. Butternut tikva je ispala dobro. Ali sam prekratko krčkao pa je meso mrvicu žilavo.
Fenix Tzereen Ali sam prekratko krčkao pa je meso mrvicu žilavo. To je junetina jbg, ne ide to nabrzaka. Osim ako je ekstratanko ili marinirano preko noći.