Miro Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje...

I ja, potpuno je zakazao....

Možda je mislio da ćeš mu ti doći i prirediti gozbu.... hahahaha

Torla da sam mu blize tamo samo bi ga zazvao da nalozi.
    Miro radni je dan oci su mi ispale,ne mogu o sebi...samo mi fali da sebi na grbacu natovarim janje..
    Sad cu juhu 5-6 dana samo jest

Slatka degustacija, štruklen from Zagorje by Ledo medo!

1 / 2

1 / 2

To je to za danas sad iden na kauc jer nemoren maknuti koliko san pojeo

Nakon obilate klopice za bogataše, evo malo i skromnije za bogčeke!

1 / 2

4 dana kasnije

Ovo je čista klasika!
      Morsko i pikantno jelo sa nezaobilaznim dodatkom a tu se našla i čaša crnog koja nije u kadru, njam, njam.

1 / 3

TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.

Picek 😁
          Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.

U guzvi san nenormalnoj na poslu nista ne spreman ali evo danas san uspio dobiti malo slobodnog i morao san ramstek spremiti, ali posto je kisa spremano je na tavi.

1 / 8

Miro a šta su oni ringovi prženi, neka tjestenina ili nešto drugo?

Regao bih da je luk u pitanju iako mi je prva asocijacija bila du su oni odvratni kolutići od liganja smrzunti.

Picek po teksturi mi nekako ne liči na luk a nek Miro reče, on najbolje zna šta je sfrigal. 😁

Pohani prsteni luka ilitiga Onion rings.
                Savrseno paše uz ramstek😋