Torla da sam mu blize tamo samo bi ga zazvao da nalozi.
Miro radni je dan oci su mi ispale,ne mogu o sebi...samo mi fali da sebi na grbacu natovarim janje..
Sad cu juhu 5-6 dana samo jest

Slatka degustacija, štruklen from Zagorje by Ledo medo!

1 / 2

1 / 2

To je to za danas sad iden na kauc jer nemoren maknuti koliko san pojeo

    Nakon obilate klopice za bogataše, evo malo i skromnije za bogčeke!

    1 / 2

    4 dana kasnije

    Ovo je čista klasika!
    Morsko i pikantno jelo sa nezaobilaznim dodatkom a tu se našla i čaša crnog koja nije u kadru, njam, njam.

    1 / 3

      TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.

        Picek 😁
        Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.

        U guzvi san nenormalnoj na poslu nista ne spreman ali evo danas san uspio dobiti malo slobodnog i morao san ramstek spremiti, ali posto je kisa spremano je na tavi.

        1 / 8

          Miro a šta su oni ringovi prženi, neka tjestenina ili nešto drugo?

          Regao bih da je luk u pitanju iako mi je prva asocijacija bila du su oni odvratni kolutići od liganja smrzunti.

            Picek po teksturi mi nekako ne liči na luk a nek Miro reče, on najbolje zna šta je sfrigal. 😁

              Pohani prsteni luka ilitiga Onion rings.
              Savrseno paše uz ramstek😋

              Pozdrav iz Ribiča!!

              1 / 3

              Zagrebački nisam uslikao, nije stao cijeli u kadar 🤣