Koliko si majoneze stavio?

Miro: Da

Nije puno majoneze, ima više sira valjda pa tak izgleda kao da je tog naštrcal.

ja više ovu temu ne otvaram...hebite se svi...ja jedem iz dubravice onu socijalu...nit imam vremena kuhat nit imam para da jedem ramstek svaki dan...

fak ju 😆

Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje...

Miro Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje...

I ja, potpuno je zakazao....

Možda je mislio da ćeš mu ti doći i prirediti gozbu.... hahahaha

Torla da sam mu blize tamo samo bi ga zazvao da nalozi.
      Miro radni je dan oci su mi ispale,ne mogu o sebi...samo mi fali da sebi na grbacu natovarim janje..
      Sad cu juhu 5-6 dana samo jest

Slatka degustacija, štruklen from Zagorje by Ledo medo!

1 / 2

1 / 2

To je to za danas sad iden na kauc jer nemoren maknuti koliko san pojeo

Nakon obilate klopice za bogataše, evo malo i skromnije za bogčeke!

1 / 2

4 dana kasnije

Ovo je čista klasika!
        Morsko i pikantno jelo sa nezaobilaznim dodatkom a tu se našla i čaša crnog koja nije u kadru, njam, njam.

1 / 3

TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.

Picek 😁
            Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.

U guzvi san nenormalnoj na poslu nista ne spreman ali evo danas san uspio dobiti malo slobodnog i morao san ramstek spremiti, ali posto je kisa spremano je na tavi.

1 / 8

Miro a šta su oni ringovi prženi, neka tjestenina ili nešto drugo?

Regao bih da je luk u pitanju iako mi je prva asocijacija bila du su oni odvratni kolutići od liganja smrzunti.