TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.

    Picek 😁
    Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.

    U guzvi san nenormalnoj na poslu nista ne spreman ali evo danas san uspio dobiti malo slobodnog i morao san ramstek spremiti, ali posto je kisa spremano je na tavi.

    1 / 8

      Miro a šta su oni ringovi prženi, neka tjestenina ili nešto drugo?

      Regao bih da je luk u pitanju iako mi je prva asocijacija bila du su oni odvratni kolutići od liganja smrzunti.

        Picek po teksturi mi nekako ne liči na luk a nek Miro reče, on najbolje zna šta je sfrigal. 😁

          Pohani prsteni luka ilitiga Onion rings.
          Savrseno paše uz ramstek😋

          Pozdrav iz Ribiča!!

          1 / 3

          Zagrebački nisam uslikao, nije stao cijeli u kadar 🤣

          Odlučio sam iznenaditi ženu home made pizzom i prilično sam zadovoljan kako je ispala. Prvi put sam pravio ovu kombinaciju i super sam zadovoljan.
          Za više recepata, zapratite moj novi YT kanal.

            Prvi put radim neki juneći saft na brzaka. Dršte mi fige da bude dobro!

            Flipper a nisi reko koji kanal, daj ime ili link ili se zajebavaš na foru bažula.

            Ispalo je ok. Saft je okusom fantastičan. Super sam začinio. Butternut tikva je ispala dobro.

            Ali sam prekratko krčkao pa je meso mrvicu žilavo.

            1 / 3

              Tzereen Ali sam prekratko krčkao pa je meso mrvicu žilavo.

              To je junetina jbg, ne ide to nabrzaka. Osim ako je ekstratanko ili marinirano preko noći.

                Fenix a jesam jedno 45 minuta. Ali očito nije bilo dosta.

                minimalno 1 i 15 min. za takvo meso.
                pošto si prvi put to radil, dobro je ispalo vizualno. dobar tek!

                Junetinu rokam 2 i po sata na lagano. To je maraton, ne sprint.

                Ovo mi je škola.
                I drugi puta ću pametnije.

                Ali, ako ništa drugo, saft je stvarno bio fantastičan.

                Za te brzinske saftove kupi svinjski lungić, koji je po defaultu mekan.