Picek Što se senfa tiče, meni je broj jedan send s medom i koprom iz IKEA-e, inače se tamo poslužuje uz dimljeni losos no može se kupiti i u njihovom dućanu.
doctorfreak ja više ovu temu ne otvaram...hebite se svi...ja jedem iz dubravice onu socijalu...nit imam vremena kuhat nit imam para da jedem ramstek svaki dan... fak ju 😆
Miro Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje...
Torla Miro Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje... I ja, potpuno je zakazao.... Možda je mislio da ćeš mu ti doći i prirediti gozbu.... hahahaha
Prika Torla da sam mu blize tamo samo bi ga zazvao da nalozi. Miro radni je dan oci su mi ispale,ne mogu o sebi...samo mi fali da sebi na grbacu natovarim janje.. Sad cu juhu 5-6 dana samo jest
TITANXIS Ovo je čista klasika! Morsko i pikantno jelo sa nezaobilaznim dodatkom a tu se našla i čaša crnog koja nije u kadru, njam, njam.
Picek TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.
TITANXIS Picek 😁 Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.