Što se senfa tiče, meni je broj jedan send s medom i koprom iz IKEA-e, inače se tamo poslužuje uz dimljeni losos no može se kupiti i u njihovom dućanu.

Na to još ide malo ultra hot majoneze.

Malo ramsteka i teletine

1 / 5

I onda danas sendvic od ostataka

1 / 8

Koliko si majoneze stavio?

Miro: Da

Nije puno majoneze, ima više sira valjda pa tak izgleda kao da je tog naštrcal.

ja više ovu temu ne otvaram...hebite se svi...ja jedem iz dubravice onu socijalu...nit imam vremena kuhat nit imam para da jedem ramstek svaki dan...

fak ju 😆

Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje...

    Miro Ja evo cilo jutro cekan kako ce @Prika staviti slike di vrti barem vola na raznju a ono nista, ma niti janje...

    I ja, potpuno je zakazao....

    Možda je mislio da ćeš mu ti doći i prirediti gozbu.... hahahaha

      Torla da sam mu blize tamo samo bi ga zazvao da nalozi.
      Miro radni je dan oci su mi ispale,ne mogu o sebi...samo mi fali da sebi na grbacu natovarim janje..
      Sad cu juhu 5-6 dana samo jest

      Slatka degustacija, štruklen from Zagorje by Ledo medo!

      1 / 2

      1 / 2

      To je to za danas sad iden na kauc jer nemoren maknuti koliko san pojeo

        Nakon obilate klopice za bogataše, evo malo i skromnije za bogčeke!

        1 / 2

        4 dana kasnije

        Ovo je čista klasika!
        Morsko i pikantno jelo sa nezaobilaznim dodatkom a tu se našla i čaša crnog koja nije u kadru, njam, njam.

        1 / 3

          TITANXIS solidno dok jedeš no aftrertaste, a pogotovo kad treba podrigivati je užasno. Radi toga nisam ljubitelj ribica iz konzerve.

            Picek 😁
            Ja imam štucavicu nakon tih pikant ribica, ljuto ko sam vrag a volim šarf hranu dok podrigivanje, kako kada. Nakon čaše vina ne toliko ili ne uopće.