- Uređivano
Izlijes vodu nakon folije i stavis da se zapeku i dobiju boju jos 20min...
Izlijes vodu nakon folije i stavis da se zapeku i dobiju boju jos 20min...
Da, popišaju se ali i bijelog vina sam malo više stavio... Ali čak više volim da bude dolje tekućine jer se onda više ukuhaju nego ispeku i budu mekane pun kurac i sočne. I dobro je umakati kruh, pogotovo ako staviš maslinovo ulje. Danas nisam stavio jer smo sve potrošili.
Od jucer, skampi i sojati
weky Nisam nit ja, ja ih ispećem obično na tavi u malo ulja narezane na kolutiće. Nekad sam ih čak i pohao ali to više ne, natopi se tada puno masnoće. Inaće svi ti morski mekušci puni su kolesterola ali ovak kak je TexasFlood napravil zapravo je uz na žaru najzdravija moguća termička obrada.
Probajte, topčina je.
Bio u mesnici vidin kao ima ramsteke u marinadi
Jedan sa konjakom u travama drugi senf
Ok je ali nista specialno
Pravom mesu ne treba marinada a vec ako se pravi doma se to puno bolje napravi
Pošto je kila mariniranog? I je li to ona ista nova mesnica koju si nedavno otkrio?
TexasFlood kako si ih panirao?
Picek Pomiješao sezam sa brašnom. Piletina prvo u brašno, pa jaja, pa opet brašno. I u vrelu mast.
Evo ispeko se kokotiček! Uz ovaj crveni stolnjak sa zvončekima, pijevcom i mlincima koji se ne vide, imam filing ko da je opet Božić.
Danko, ti bas imas veliku obitelj.