FFA: Food For All
Ma samo zdravo i to kod mene
Nesto novo san proba ispalo za prste polizati
Torgue
Maslinovo ulje, izribao koru sa 3 limuna i dodao sok od 3 limuna pa stavio česnjak i senf i 3 kocke za juhu pa sve sa štapnim mikserom samiksao i stavio papar u to pa polio po mesu i kumpirima.
Na 180 pekao oko 40 min
Top drugi puta cu staviti meso koje je na deblje kidano pe biti jos socnije
Ovo mi djevojka radi gotovo pa identično. I ispada top. I da komotno deblje meso.
- Uređivano
Jednostavan keks desert, kako god ga nazvali...
Sastojci:
- Čajni kolutići. ja koristim Kraševe
- Čoko namaz. Nutella ili slično. Ja koristim Lidlov.
- Mlijeko
- Kokos
Između dva kolutića namažete sloj čoko namaza, i spojite ih u "sendvič".
Zatim ga uronite u mlijeko cca 5 sec, ali ne previše, jer će biti gmecavo.
Onda ga uronite u kokos.
I volla, to je to. Dobro je narednih par dana, samo držite u zatvorenoj posudi, foliji i sl.
Jedan savjet
Prvo si namažite određeni broj kolutića.
I onda ih sve uranjajte u mlijeko i kokos.
Ako netko proba, neka javi dojmove.
Odlično, ja bih u onu sredinu stavio dodatni fil, npr pekmez od marelice da dobiš slatko blago kiselkastu kombinciju, naravno onaj ko voli tak!
- Uređivano
Obavezno peći pod folijom i zadnjih 10-15 minuta foliju skinuti.
Nikad lignje nisam radio u pećnici. Zanimljivo.
Vidim da se dosta "popišaju".
- Uređivano
Izlijes vodu nakon folije i stavis da se zapeku i dobiju boju jos 20min...
- Uređivano
Da, popišaju se ali i bijelog vina sam malo više stavio... Ali čak više volim da bude dolje tekućine jer se onda više ukuhaju nego ispeku i budu mekane pun kurac i sočne. I dobro je umakati kruh, pogotovo ako staviš maslinovo ulje. Danas nisam stavio jer smo sve potrošili.
Od jucer, skampi i sojati
weky Nisam nit ja, ja ih ispećem obično na tavi u malo ulja narezane na kolutiće. Nekad sam ih čak i pohao ali to više ne, natopi se tada puno masnoće. Inaće svi ti morski mekušci puni su kolesterola ali ovak kak je TexasFlood napravil zapravo je uz na žaru najzdravija moguća termička obrada.
Probajte, topčina je.
Bio u mesnici vidin kao ima ramsteke u marinadi
Jedan sa konjakom u travama drugi senf
Ok je ali nista specialno
Pravom mesu ne treba marinada a vec ako se pravi doma se to puno bolje napravi
Pošto je kila mariniranog? I je li to ona ista nova mesnica koju si nedavno otkrio?