Jednostavan keks desert, kako god ga nazvali...

Sastojci:

  1. Čajni kolutići. ja koristim Kraševe
  2. Čoko namaz. Nutella ili slično. Ja koristim Lidlov.
  3. Mlijeko
  4. Kokos

Između dva kolutića namažete sloj čoko namaza, i spojite ih u "sendvič".
Zatim ga uronite u mlijeko cca 5 sec, ali ne previše, jer će biti gmecavo.
Onda ga uronite u kokos.

I volla, to je to. Dobro je narednih par dana, samo držite u zatvorenoj posudi, foliji i sl.

Jedan savjet
Prvo si namažite određeni broj kolutića.
I onda ih sve uranjajte u mlijeko i kokos.

Ako netko proba, neka javi dojmove.

Odlično, ja bih u onu sredinu stavio dodatni fil, npr pekmez od marelice da dobiš slatko blago kiselkastu kombinciju, naravno onaj ko voli tak!

1 / 3

Obavezno peći pod folijom i zadnjih 10-15 minuta foliju skinuti.

Nikad lignje nisam radio u pećnici. Zanimljivo.
Vidim da se dosta "popišaju".

    Izlijes vodu nakon folije i stavis da se zapeku i dobiju boju jos 20min...

    Da, popišaju se ali i bijelog vina sam malo više stavio... Ali čak više volim da bude dolje tekućine jer se onda više ukuhaju nego ispeku i budu mekane pun kurac i sočne. I dobro je umakati kruh, pogotovo ako staviš maslinovo ulje. Danas nisam stavio jer smo sve potrošili.

    weky Nisam nit ja, ja ih ispećem obično na tavi u malo ulja narezane na kolutiće. Nekad sam ih čak i pohao ali to više ne, natopi se tada puno masnoće. Inaće svi ti morski mekušci puni su kolesterola ali ovak kak je TexasFlood napravil zapravo je uz na žaru najzdravija moguća termička obrada.

    Bio u mesnici vidin kao ima ramsteke u marinadi
    Jedan sa konjakom u travama drugi senf
    Ok je ali nista specialno
    Pravom mesu ne treba marinada a vec ako se pravi doma se to puno bolje napravi

    1 / 5

      Pošto je kila mariniranog? I je li to ona ista nova mesnica koju si nedavno otkrio?

        Fenix
        80kn
        Ne ovo je stara mesnica di inace idem.

        Homemade chicken nuggets i krumpirići

        Znači satrali smo se

          Picek Pomiješao sezam sa brašnom. Piletina prvo u brašno, pa jaja, pa opet brašno. I u vrelu mast.

          Upravo sam ovog pernatog mladića stavil peći. Nije kao kod Mireka da ga ipećem na žaru jer u stanu je to nemoguće a i nemam takav štednjak. Kad se ispeće opet stavljam sliku, osim ak mi ne zagori, ma ko ga j..e i reš pečenog ću stavit.

            Brijac Kad je neš kao domaće tad ne volim kemijat previše da ne pokvarim okus. Samo sol i ništa više.