Pošto je kila mariniranog? I je li to ona ista nova mesnica koju si nedavno otkrio?

Fenix
    80kn
    Ne ovo je stara mesnica di inace idem.

Homemade chicken nuggets i krumpirići

Znači satrali smo se

Picek Pomiješao sezam sa brašnom. Piletina prvo u brašno, pa jaja, pa opet brašno. I u vrelu mast.

Upravo sam ovog pernatog mladića stavil peći. Nije kao kod Mireka da ga ipećem na žaru jer u stanu je to nemoguće a i nemam takav štednjak. Kad se ispeće opet stavljam sliku, osim ak mi ne zagori, ma ko ga j..e i reš pečenog ću stavit.

Brijac Kad je neš kao domaće tad ne volim kemijat previše da ne pokvarim okus. Samo sol i ništa više.

Evo ispeko se kokotiček! Uz ovaj crveni stolnjak sa zvončekima, pijevcom i mlincima koji se ne vide, imam filing ko da je opet Božić.

1 / 2

ovo je bas food for all, ja se ubijem samo kad izvadite batke u onoj masti.. .

buz
          Da al Tuhy je na dijeti pa pojede samo jedan pleh, onda se Miro zrtvuje za njega jer su si dobri frendaci.

Piletinu smijem jest, alo 😃

danko-b Hehe! Koliko ovak na grubo sam prebrojal, ima tu nek bude 30 boca po limu i tako x3. Dakle 45 piceka krenulo je na put bez povratka. Nije im uspio plan "chicken ran". Da ih je možda bilo 5 više sad bi ostal gladan.

buz
          Giphy - Serious Cary Elwes GIF

Ako me zoves ne zovi me na kokoš

Mirin specialitet dns, desno je ostatak lisnatog što ostane kad se ovaj glavni dio izreže.