TexasFlood Picek Pomiješao sezam sa brašnom. Piletina prvo u brašno, pa jaja, pa opet brašno. I u vrelu mast.
TITANXIS Upravo sam ovog pernatog mladića stavil peći. Nije kao kod Mireka da ga ipećem na žaru jer u stanu je to nemoguće a i nemam takav štednjak. Kad se ispeće opet stavljam sliku, osim ak mi ne zagori, ma ko ga j..e i reš pečenog ću stavit.
TITANXIS Brijac Kad je neš kao domaće tad ne volim kemijat previše da ne pokvarim okus. Samo sol i ništa više.
TITANXIS Evo ispeko se kokotiček! Uz ovaj crveni stolnjak sa zvončekima, pijevcom i mlincima koji se ne vide, imam filing ko da je opet Božić.
TITANXIS danko-b Hehe! Koliko ovak na grubo sam prebrojal, ima tu nek bude 30 boca po limu i tako x3. Dakle 45 piceka krenulo je na put bez povratka. Nije im uspio plan "chicken ran". Da ih je možda bilo 5 više sad bi ostal gladan.
danko-b buz Da al Tuhy je na dijeti pa pojede samo jedan pleh, onda se Miro zrtvuje za njega jer su si dobri frendaci.
Brijac TITANXIS kaj si stavil od nadjeva ili je samo lisnato? Samo lisnato i premazano jajetom. TexasFlood Da, daj da vidimo iznutra. Gotovo sad 😆