Evo onda nesto za ove sto ne jedu slabo peceno

1 / 2

15 dana kasnije

Fenix nisam mogao do dućana jer sam doma...
Ali eto, imam smrznuti but i nešto krumpira, mrkve i 1 ananas pa ću nešto smisliti.

Fenix
Tukac na ražnju
Slikati cu pa stavin

Ma Božić bez gice nije Božić...

6 dana kasnije

Za staru godinu jede se tradicionalna japanska hrana za sreću. Odlična klopa koju radi Maki iz PinkPig fast fooda.

Ja san tradicionalno Jare sa ražnja

mjesec kasnije

Miro Puno puta sam razmišljao ovo napravit, ali nekako mi se čini previše truda za napravit toliko žerave za pizzu

Fenix
    Ma viruj mi da je pizdarija i nema previse zajebancije a rezultat je najbolja pizza u životu, meni je ovo drugi put da je spreman, prvi put san neke greske radija koje su sad ispravljene i sto se mene tice ja je vise nikad u spakeru necu peci

Pizza ispod saca..a i ovo nisam vidio...koliko je peces?
    Ja sam peko patku ispod saca,majko mila kakva je kozica kad je ispeces,u rangu janjetine!!!

maverick
      Jebiga🤣🤣🤣

Prika
      Prva pizza se pekla 5 min drugu san drza skoro 10 jer se ževara smanjila.

18 dana kasnije

ekipa, i have been bamboozled

Nedavno nisam imao vremena napravit ništa za ručak, žena radila, svi su bili zauzeti pa reko jbg kupit ću lazanje neke i jebiga.

I kupio sam Come a casa lazanje bolonjez govedina. I bez šale bile su najbolje kupovne lazanje koje sam iKAD jeo.
      i sad slična situacija, sinoć sam igrao do 3 ujutro zaspao u 5 odveo malog u vrtić u 8 došao kući i odspavao par sati i reko mami preko vibera da mi eventualno kupio iste lazanje. Nije ih bilo, bile su lazanje od iste firme ali bolonjez junetina. Reko joj ok uzmi jer ne mogu biti loše kad su im ove druge brutalne.

Kako sam se iznenadio, prvo ja, onda moj stomak a potom i wc.

Ovo bez šale treba ZABRANIT. U životu nisam nešto toliko odvratno jeo.