FFA: Food For All
Fakat loše izgleda.
Zar stvarno mislis da bi ja isa kupiti brokulu
- Uređivano
Pročitao sam jučer baš taj članak. Kaufland je ok. Konzum inače podbacuje u mnogim namirnicama na više testova ali kad se tamo nađeš pa katkad i kupiš.
Moj izbor je Spar i njihova budget kolekcija proizvoda em što mi najbliži em što mi je najbuđetniji a u testovima se nađe uvijek nekako pri vrhu. Jel najviše plate za testove ili ne ne znam ali zadovoljan sam svejedno proizvodima koje nude.
Krafne sve gdje god ih kupili ako nisu kod kuće proizvedene postanu suhe već nakon samo jednog dana ali ja taj problem rješim u mikrovalnoj jer im uznemirim još ono malo preostalih uspavanih tekučina pa su kao nove.
Dal su ono piroške u metalnoj cjedilici i ako jesu kavo punjenje?
Kad će neke pice?
Krokete
- Uređivano
Bili napokon u Al Dente, navodno najbolja pizza u Zagrebu i HR.
I ok, pizza je zaista vrhunska. Tijesto je fantastično, ni približno onim lošim Napoletanama koje ste nedavno opisivali. Lagane, prozračne, ukusne, stisneš ju i lijepo se vrati do kraja. Bas je gušt jest i sami rub.
A nadjev, ovako nešto još nisam probao. Iako sam jedan od onih koji voli isprobavati novo i kombinirati arome pa npr. volim pizzu s ananasom ili vepra s brusnicama i čilijem, ovo je zbilja bilo novo. Pršut (ali fakat kvalitetan pršut), tostirani listići badema, bosiljak, buratta, stracciatella i umak od smokve. Znači, savršenstvo. Nepce je uživalo u bogatstvu okusa i aroma.
Ali negativno - cijene su od 12 do 20 eura. Što, ajde, centar grada je kao, Bogovićeva, pa neka. Ove su obje bile po 16 eura. Ali onda naplaćuju serviranje (ili rasprostiranje, nisam ziher) stola 3 eura po osobi. 6 eura. 45 kuna. Bez da smo išta jeli. Ali, daju 5 grisina dok čekaš pizzu.
- Uređivano
Fico meni nije žao, jer sam stvarno jeo nešto novo, nešto drugačije i nešto iznimno ukusno.
Ali ocjena na Google mapsima će biti manja zbog te pizdarije, da. Slažem se. Ciganjenje.
Basta je na možda 2 minute od tamo, s nižim cijenama i bez plaćanja da sjednem, tako da ako ću i ići do centra na Napoletanu, idem tamo.
Ima ih doduše još dosta koje moram probati - Medena, Toccare, Public, Park, Boccone i La Passione.
Ovo prvi put čujem. Naplata serviranja. Svašta!