member Flipper A ja često radim 38 cm pa bi mi radi veličine trebala veća. Svakako sad ni neman gdje s tim, tako da su zasad samo puste želje. Sry buz 😅
Miro Ja cekam blackfriday kod @buz a i kupujem je. Evo danas nisan slikiva propremu samo zavrsni rad. Sous vide ramstek u umaku od zelenog papra sa pire kumpirom. Bomba
TITANXIS Mahune čujspajz za ručak i domaći kruhek večeras napravljen i ispećen za večeru. Malo je nizak i tenki jer sam ga rastepel po čitavom širokom kalupu. U manjem i užem kalupu inače bi bil visok ko košarkaš, hehe! Ali je fini i rahli. I za kraj odmah na njega pašteta.
TITANXIS Nema baš puno klinaca i onih malo starijih koji nisu nikad jeli snijeg ili barem cuclali običan led kada bi se uslijed zimskog perioda sa krovova kiša zaledila pa bi se sporo otapljala i pravila svakojage sige a to je tad bio najfiniji besplatni sladoled. Malo kuglice snijega sa snježnom kremom na tanjuru za dobar tek!
TITANXIS Maloljetnici do 3-4 g. zavisno i o njihovoj veličini se ne smiju vozit naprijed, šta da te pajo patak zaustavio?
Miro Ljudi moji janje je toliko dobro i socno bilo da cu ga sad svaki put prije provozati kroz misto i odvesti na kavu u kafic prije spremanja. Neman slika nakon pecenja jer san ga rizao a nitko nije slika. I evo vam jedna dobra ideja sto mi je sinoc pala napamet uzmete kobasice nabijete ih na pinjurice i imate odlicnu kopiju raznja i odma pecete 4 komada
TITANXIS Prešo si sa janjca na bebu stegosaura. A kaj ono zeleno zbilja? Španač možda, možda nije zbog podneblja u kojem se nalaziš. Sve u svemu good looking, pojelo bi se.