sve je ok ali ono zeleno kvari prosjek. il jedno ili drugo.

Malo precrveno za moj ukus, ali top izgleda.

Brijac Malo precrveno za moj ukus, ali top izgleda

E to je moja greška, ovo mi je prvi put da san nabavio pravu domacu pikanju i kidao sam fete predebelo.

Inace se ovo sprema na debele fete i onda na mali razanj vrtis kako se spece tako kidas i peces dalje.

Nesto ovog tipa

Za deblje fete treba imati ona americki grill di dobijes koricu pa ga maknes sastrane i zatvoris da se pece do temperature koju zelis.

Ovako se izvan dosta speklo a unutra imas jako crveno ide vise prema rare. Ja najvise volim medium rare. Sad zanam za drugi put

Tuhy i kebab i vrhnje, ne znam što mi je gore

Fakat loše izgleda.

Don Don-ove krafnice sa đemom od mareluca kupljene Konzumu. Nisu loše još kad ih ubacim na 10 sek. u mikrovalnu tad su mi još i bolje.

A sto reci

member

Pročitao sam jučer baš taj članak. Kaufland je ok. Konzum inače podbacuje u mnogim namirnicama na više testova ali kad se tamo nađeš pa katkad i kupiš.

Moj izbor je Spar i njihova budget kolekcija proizvoda em što mi najbliži em što mi je najbuđetniji a u testovima se nađe uvijek nekako pri vrhu. Jel najviše plate za testove ili ne ne znam ali zadovoljan sam svejedno proizvodima koje nude.

Krafne sve gdje god ih kupili ako nisu kod kuće proizvedene postanu suhe već nakon samo jednog dana ali ja taj problem rješim u mikrovalnoj jer im uznemirim još ono malo preostalih uspavanih tekučina pa su kao nove.

Flipper

A kad će neki grah?

a starije pice imaš u mojoj temi dok neko ne stavi svježu.

Bili napokon u Al Dente, navodno najbolja pizza u Zagrebu i HR.

I ok, pizza je zaista vrhunska. Tijesto je fantastično, ni približno onim lošim Napoletanama koje ste nedavno opisivali. Lagane, prozračne, ukusne, stisneš ju i lijepo se vrati do kraja. Bas je gušt jest i sami rub.

A nadjev, ovako nešto još nisam probao. Iako sam jedan od onih koji voli isprobavati novo i kombinirati arome pa npr. volim pizzu s ananasom ili vepra s brusnicama i čilijem, ovo je zbilja bilo novo. Pršut (ali fakat kvalitetan pršut), tostirani listići badema, bosiljak, buratta, stracciatella i umak od smokve. Znači, savršenstvo. Nepce je uživalo u bogatstvu okusa i aroma.

Ali negativno - cijene su od 12 do 20 eura. Što, ajde, centar grada je kao, Bogovićeva, pa neka. Ove su obje bile po 16 eura. Ali onda naplaćuju serviranje (ili rasprostiranje, nisam ziher) stola 3 eura po osobi. 6 eura. 45 kuna. Bez da smo išta jeli. Ali, daju 5 grisina dok čekaš pizzu.