buz

Ma teletina je to onaj je uvik mekana i top. Bolje je uzeti nju nego ramstek ako ne jedes slabije peceno.

    6 dana kasnije

    Miro

    U air fryereu ovo meso radim! A ramstek domaći odležani je

      Kaiserus

      Ma jebala te ta zdrava priprema hrane, zdravo nije ukusno.

      Znaci zdravo nas ne zanima.

      A posa san bez plana po meso jutros svasta se uzelo ali ovo je bilo glavno

      Znaci pola odojka bez glave 6.6kg odma san odvojio prsut i stavio u led za peci jednog dana ostatak oko 4kg je evo na raznju.

      Jos nekih sat vrimena i idemo papati

      Jeo sam prije pol sata i sad sam opet gladan, jebi se znas 🤣

      A napokon stvarno napokon…

      Nakon pokazivanja videa mesarima da ocu pikanju (picanha) i ovaj misli da je ovo drugi da je ono pa moze pa nemoze pa ima pa nema nađem normalnog mesara koji kaze sve ima ako neznan sto je pokazi mi video i biti ce. I tako jutros posao i evo je kraljica steakova pikanja.

      Usput san uzeo skirt steak jer to uziman cim vidin da ima pa ubacin u led neka uvik iman i usput mi je dao jedan komad sto je kao kraj ramsteka neka probam.

      Jos za prilog ide špinjak sa vrhnjem i to je to. Sve skupa me izašlo 38.49e uzeo jos i 5 cevapa mali voli pa more birati sto ce i polovicu san bacio u led. Znaci rucak sa top mesom top steakovima 20e i kako da ja onda iden u restoran. Da i dode neka ekipa u goste kako ih ja mogu odvesti negdi na klopu kad cu im doma spremiti top za dio cijene.

      Sve vise me kopa otvoriti nesto svoje a onda opet nemas muda jer dva kredita stoje na glavi…mozda jednog dana

      Ubijacina ljudi

      Ubijacina

      sve je ok ali ono zeleno kvari prosjek. il jedno ili drugo.

      Malo precrveno za moj ukus, ali top izgleda.

        Brijac Malo precrveno za moj ukus, ali top izgleda

        E to je moja greška, ovo mi je prvi put da san nabavio pravu domacu pikanju i kidao sam fete predebelo.

        Inace se ovo sprema na debele fete i onda na mali razanj vrtis kako se spece tako kidas i peces dalje.

        Nesto ovog tipa

        Za deblje fete treba imati ona americki grill di dobijes koricu pa ga maknes sastrane i zatvoris da se pece do temperature koju zelis.

        Ovako se izvan dosta speklo a unutra imas jako crveno ide vise prema rare. Ja najvise volim medium rare. Sad zanam za drugi put

          Tuhy i kebab i vrhnje, ne znam što mi je gore

          Fakat loše izgleda.

          Don Don-ove krafnice sa đemom od mareluca kupljene Konzumu. Nisu loše još kad ih ubacim na 10 sek. u mikrovalnu tad su mi još i bolje.

            A sto reci