Nabijen nakurac i Hajduka i Dinamo samo o njima pricate i raspravljate i dan van ovisi kako su oni igrali, zamisto da se najedete da ste siti i nema nervoze…
Zasto san se taka klubova?
Pa radi najjaceg navijaca na forumu @Prika
Sramota je da svi pricaju kako Split ima najbolje ćevape a on šuti i samo o Hajduku i Codu prica i onda ja moran do Splita to probati i vama tu javiti.
Chevap u Jokera, odlicno je super peceno topi se u ustima kako je mekano i nema kasnije podrigivanja, lepinja bi mogla biti bolja. Jeli najbolji ikad neznam to je ipak previse subjektivno jer svatko voli drugacije okuse. Pozaliti necete ako odete.
Ali sam čuo da ćevape kupuje u mesnicama Škokić i jos u restoranu/fast foodu na papirima i cak im na majcama piše Škokić tako da je meso definitivno njihovo a sad jeli su i ćevapi viditi cemo…naravno necete cekati Priku da ode probati nego opet ja.
Poslije papanja odletio do mesnice po ćevape i naravno da nisan samo ćevape uzeo
Dođem i odma sa vrata vidim kako se salo na mesu žuti znaci nije junjetina nego starije kaze je govedina je odma uzmem 3kg ćevapa pa dva ramsteka pa jedan mali odležani ramstek pa šiš ćevapa dva da proban neke kobasice a da imaju i kajmak može i za kraj malo pršuta…
E sad samo posložiti sve kako i kad spremati jer san jucer uzeo kod mene 5 ramstema i naletio na skirt steak pa je plan to sutra bio sad se plan prominuo
Cekaju me slatke brige