A ja cu danas malo klasike

Evo sto se dogodi kad jedete zelenjavu popizdite

Dobro da se nije kod nas to dogodilo a čovjek nije pobenavil zbog zelenjave već zbog bratove kozice 😆

TITANXIS Probaj s kolom, avion.

Probao sam ja i skuplja i jeftinija, tata mi je vinar…ali kombinacija s navedenim je vrh.

weky

dobro izgleda baš za požderat u hipu ali ja bih si još kečapa naštrcal i sve to zalil sa čašom, dvije cockte.

Prvi put radio Žrnovske makarune, tradicionalnu tjesteninu i specifičan šug s Korčule, meni pojam.

Doduše, makarune kupio dole od gospođe koja ih radi, 50 kuna kila, ručno rađeni, ali nisu skroz preživjeli do ZG. 4 sata jebavanja s govedinom, prezentacija mi nije neka, ali je okus vrhunski, 8/10 pogođen kako je i u restoranu. A zajebano je pogodit jer unutra ide diskretno, ali osjetno bliskoistočnih začina tipa muškatni oraščić i klinčić. I za drugi put još moram ljepše narezat na manje, pravilnije kockice.

@yakuza_stinger plaći

Edit: Ustvari, malo bolje izgleda normalno u mom tanjuru 🤣

Nagrade

Malo ispod peke za novu godinu.

Sretna nova ekipa

2 moja domaca pivac na raznju

Miro

a gdje ti je odojak za novogodišnji ručak?

iako i te ptičice lepo izgledaju ovak i kad ih se više poreda na šipku more proć ko odojak čak i malo liči na glavu odojka ovaj zadnji.

TITANXIS

Ide

1. Janje
        2. Pivac
        3. Odojak
        4. Tuka

A odojka volim spremati samo ako je isti dan sprema, kad prođe neko vrime primjetija san da mu kozica teze prima boju i nebude kako triba i meso se teze pece. Posto danas nista ne radi da san jucer uzeo odojka mozda je ubijen dan prije i to ne zelin riskirati

Miro

pošteno!

a kod mene top lista ide ovak:

1. odojak

2. tuka ilitiga purica a muško bi bio tukan hehe i isto mjesto djele sa ostalom perad poput patke, guske, fazana i sl.

3. kokot + domaći pilići, kokoši i ak nije domaće onda ide ljestvicu niže.

4. govedina, junjetina "teletina" (što više ide prema mlađoj generaciji kravica okusom i mirisom me podsjeća na janje i zato je ni nema na popisu.