Boja pljeskavica jako utječe na čemu je pečena. Probajte na masti, skroz drugačija boja i tekstura kore.

@Miro

Uzeo sam nekakav Argentine Rib Eye Steak (nemoj me judge-at da sam loše uzeo 😆 ) da isprobam na Optigrillu. Steak je vakumiran i trenutno čeka u frižideru. Imaš li kakvu preporuku kako da ga začinim i trebam li napraviti još nešto da ga bolje pripremim prije pečenja?

Brijac

Ako je pravi od toga bolje nema. Argentinski i Urugvajski su ti top. Posebne pripreme nema ja ti jako ritko i nikako koristim marinade i to jer vecinom ubiju okus mesa. Ja koristim klasiku sol i papar. Za soliti imas tisuce videa neki kazu ne prije pecenja neki da i tako. Ja posolim ili nakon pecenja ili taman kad stavim peci ako soli sat prije onda sol izvuce sokove iz mesa. A mozes i soliti dan prije ona sol izvuce sokove ali se oni vrate nazad u meso i meso bude posoljeno ravnomjerno, mada je to samo dodatna zajebancija. Ono sto je apsolutna preporuka je da papar imas u zrnu pa da ga sam meljes sa mlincem po mesu jer dobijes i okus i miris koji je postoji sa kupljenim mljevenim paprom. I papar uziman mjesani unutra je crni, bili, crveni i zeleni.

A ja cu danas malo klasike

Evo sto se dogodi kad jedete zelenjavu popizdite

Dobro da se nije kod nas to dogodilo a čovjek nije pobenavil zbog zelenjave već zbog bratove kozice 😆

TITANXIS Probaj s kolom, avion.

Probao sam ja i skuplja i jeftinija, tata mi je vinar…ali kombinacija s navedenim je vrh.

weky

dobro izgleda baš za požderat u hipu ali ja bih si još kečapa naštrcal i sve to zalil sa čašom, dvije cockte.

Prvi put radio Žrnovske makarune, tradicionalnu tjesteninu i specifičan šug s Korčule, meni pojam.

Doduše, makarune kupio dole od gospođe koja ih radi, 50 kuna kila, ručno rađeni, ali nisu skroz preživjeli do ZG. 4 sata jebavanja s govedinom, prezentacija mi nije neka, ali je okus vrhunski, 8/10 pogođen kako je i u restoranu. A zajebano je pogodit jer unutra ide diskretno, ali osjetno bliskoistočnih začina tipa muškatni oraščić i klinčić. I za drugi put još moram ljepše narezat na manje, pravilnije kockice.

@yakuza_stinger plaći

Edit: Ustvari, malo bolje izgleda normalno u mom tanjuru 🤣

Nagrade

Malo ispod peke za novu godinu.

Sretna nova ekipa

2 moja domaca pivac na raznju