FFA: Food For All
Ide
- Janje
- Pivac
- Odojak
- Tuka
A odojka volim spremati samo ako je isti dan sprema, kad prođe neko vrime primjetija san da mu kozica teze prima boju i nebude kako triba i meso se teze pece. Posto danas nista ne radi da san jucer uzeo odojka mozda je ubijen dan prije i to ne zelin riskirati
pošteno!
a kod mene top lista ide ovak:
1. odojak
2. tuka ilitiga purica a muško bi bio tukan hehe i isto mjesto djele sa ostalom perad poput patke, guske, fazana i sl.
3. kokot + domaći pilići, kokoši i ak nije domaće onda ide ljestvicu niže.
4. govedina, junjetina "teletina" (što više ide prema mlađoj generaciji kravica okusom i mirisom me podsjeća na janje i zato je ni nema na popisu.
- Uređivano
Zašto mi već nismo prijatelji?
- Uređivano
Radio po prvi put lungić (medaljone) u umaku od šampinjona. Uz to pire od butternut tikve i eisberg salata s accetom.
Nažalost, toliko sam bio gladan da nisam stigao slikat na vrijeme… Arome su bile odlične, baš pogođeno. Ali sam mogao sve skupa dinstat malo dulje, no kako rekoh, žurio sam se.
Edit, evo, ima jedna dok se krčkalo.
T-bone steak punac kupio, posolio sam ga dobro 10 min prije pečenja i nije bio slan, također ispao je dosta tvrd. Pekao se do medium + još jednu minutu u OptiGrillu. Kost sam morao odrezati prije pečenja inače bi ga morao okretati tijekom pečenja jer gornja strana grila ne bi bila stisnuta uz meso. Argentinski Rib-Eye mi je puno finiji bio iako sam ga well-done ispekao pa nisam htio ni slikati
Ti si mogao pola krave kupit.