Torla isuse i ti si zagrizao znači

Fenix

Izgleda tak malo reš ali tome dojmu pridonosi i kora sa jedne strane, pečem ga već dulje vrijeme sa korom i pomfrit kad pećem ne gulim koru dobro ga operem i to je to.

Dakako, puretina je vrh, jedino bijelo meso je malo suhoparno ali ja stavim malo pajcekovih masnoća polak pa ispadne onak kak spada.

Boja pljeskavica jako utječe na čemu je pečena. Probajte na masti, skroz drugačija boja i tekstura kore.

@Miro

Uzeo sam nekakav Argentine Rib Eye Steak (nemoj me judge-at da sam loše uzeo 😆 ) da isprobam na Optigrillu. Steak je vakumiran i trenutno čeka u frižideru. Imaš li kakvu preporuku kako da ga začinim i trebam li napraviti još nešto da ga bolje pripremim prije pečenja?

Brijac

Ako je pravi od toga bolje nema. Argentinski i Urugvajski su ti top. Posebne pripreme nema ja ti jako ritko i nikako koristim marinade i to jer vecinom ubiju okus mesa. Ja koristim klasiku sol i papar. Za soliti imas tisuce videa neki kazu ne prije pecenja neki da i tako. Ja posolim ili nakon pecenja ili taman kad stavim peci ako soli sat prije onda sol izvuce sokove iz mesa. A mozes i soliti dan prije ona sol izvuce sokove ali se oni vrate nazad u meso i meso bude posoljeno ravnomjerno, mada je to samo dodatna zajebancija. Ono sto je apsolutna preporuka je da papar imas u zrnu pa da ga sam meljes sa mlincem po mesu jer dobijes i okus i miris koji je postoji sa kupljenim mljevenim paprom. I papar uziman mjesani unutra je crni, bili, crveni i zeleni.

A ja cu danas malo klasike

Evo sto se dogodi kad jedete zelenjavu popizdite

Dobro da se nije kod nas to dogodilo a čovjek nije pobenavil zbog zelenjave već zbog bratove kozice 😆

TITANXIS Probaj s kolom, avion.

Probao sam ja i skuplja i jeftinija, tata mi je vinar…ali kombinacija s navedenim je vrh.

weky

dobro izgleda baš za požderat u hipu ali ja bih si još kečapa naštrcal i sve to zalil sa čašom, dvije cockte.

Prvi put radio Žrnovske makarune, tradicionalnu tjesteninu i specifičan šug s Korčule, meni pojam.

Doduše, makarune kupio dole od gospođe koja ih radi, 50 kuna kila, ručno rađeni, ali nisu skroz preživjeli do ZG. 4 sata jebavanja s govedinom, prezentacija mi nije neka, ali je okus vrhunski, 8/10 pogođen kako je i u restoranu. A zajebano je pogodit jer unutra ide diskretno, ali osjetno bliskoistočnih začina tipa muškatni oraščić i klinčić. I za drugi put još moram ljepše narezat na manje, pravilnije kockice.

@yakuza_stinger plaći

Edit: Ustvari, malo bolje izgleda normalno u mom tanjuru 🤣

Nagrade