Tzereen E majkemi, ako danas ne naručim pizzicu.

Pomogućnosti iz Dukse. 💩

doctorfreak To je i meni malo problem, za tako jednostavno jelo moram računati u naprijed i preračunavati kad moram raditi tijesto, onda još na taj dan moram 3 sata prije podijeliti na bule i staviti da fermentira. Imam osjećaj da sam rob i pizzi, a ne više samo pici.

buz

Da gledao sam i te peći ali to je već ulog od 2-4k, a kamen je bio 69 kn u Eurospina Ha-Ha-Ha.

Za vježbu bi ti preporučio da se zajebaješ s tim doma dok ne uhvatiš ruku s tijestom. Kad budeš zadovoljan onda kreneš na Ooni. Svakako ga nebi smio mijesiti i prerađivati puno nakon te fermentacije. Tad formiraš balotice, ostaviš 3 sata da odstoji i onda rastegneš tijesto (bez previše pipkanja).

A nije problem to radit nego planirat. Ako ti šune u momentu jbg, onda ide dostava ili Sašina masnjača. 😅

Naručio pizzu iz Catering Stripes u Maksimirskoj. Inače uzimam Vesuvio, al danas reko, daj da probam Diavolo.

Užas. Toliko sira da mi se povraća nakon 2 slajsa. Jebote. Baš zasitna masna pizza.

    Zašto si to uopće radiš? Pa nema pet dobrih pizzerija u cijelom Zagrebu.

    Ostale se mogu opisati kao masni tanjuri od tijesta. Jebeno odvratno.

      weky da, ovo je baš masno ko qratz. Ali kažem, inače je njihova Vesuvio baš dobra. Onak, za pizzu od 40kn vrhunski.

      Domino's je za ovo premija. Isto je bucmasta, ali baš ukusna. Fakat mi idu na živce s tom dostavom od samo 2km. Daj krepaj. U današnje vrijeme.

      A ne znam kakva je Vesuvio. Vidim da ova kutija ima dovoljno ulja za ispeći ćevape.

      Tzereen Naručio pizzu iz Catering Stripes u Maksimirskoj.

      Uh, vratio si me u ono vrijeme kad sam radio u tom dijelu grada. Dnevni meniji su im super znali bit, variva vrhunska. Pizza mi je imala nekakav čudan miris, kao po nekim trulim paprikama (iako ih nema na pici)

      I najmasnija pizza je fina pizza šta god ljudi govorili.

      Jedna iz pizzerije (kećap u tragovima ja volim puno i to ljutog, šunka, gljive i sir) a uz to mi najviše odgovara neko gazirano piće na prvom mjestu kokta, šveps, kokakola.

      Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.

        buz Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.

        Ovo:

          Brijac Na slici vidim samo calzone. Lp.

          Bolje da je reš pečena, nego da je sirova.

          Meni to zgleda ko pougljenjena pogača koja krvari.

          Ovo nitko ne stavlja a bez toga nejde većina pečenja. Uz meseko mora ići i nekaj zelenog biljnog porijekla radi enzima za bolju probavu.

          Mesina plus prilog i hrpica zelene salate a unutra stavit 1 režanj sitno nasjeckanog češnjaka i naravno ocat, sol i sve šta ide.