FFA: Food For All
doctorfreak To je i meni malo problem, za tako jednostavno jelo moram računati u naprijed i preračunavati kad moram raditi tijesto, onda još na taj dan moram 3 sata prije podijeliti na bule i staviti da fermentira. Imam osjećaj da sam rob i pizzi, a ne više samo pici.
Da gledao sam i te peći ali to je već ulog od 2-4k, a kamen je bio 69 kn u Eurospina .
Za vježbu bi ti preporučio da se zajebaješ s tim doma dok ne uhvatiš ruku s tijestom. Kad budeš zadovoljan onda kreneš na Ooni. Svakako ga nebi smio mijesiti i prerađivati puno nakon te fermentacije. Tad formiraš balotice, ostaviš 3 sata da odstoji i onda rastegneš tijesto (bez previše pipkanja).
A nije problem to radit nego planirat. Ako ti šune u momentu jbg, onda ide dostava ili Sašina masnjača.
Naručio pizzu iz Catering Stripes u Maksimirskoj. Inače uzimam Vesuvio, al danas reko, daj da probam Diavolo.
Užas. Toliko sira da mi se povraća nakon 2 slajsa. Jebote. Baš zasitna masna pizza.
Slikaj picu
Zašto si to uopće radiš? Pa nema pet dobrih pizzerija u cijelom Zagrebu.
Ostale se mogu opisati kao masni tanjuri od tijesta. Jebeno odvratno.
A ne znam kakva je Vesuvio. Vidim da ova kutija ima dovoljno ulja za ispeći ćevape.
I najmasnija pizza je fina pizza šta god ljudi govorili.
Jebote radim već sad bolje pizze od vaših pizzeria. Lp.
Bolje da je reš pečena, nego da je sirova.
Meni to zgleda ko pougljenjena pogača koja krvari.